Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Πρεμιέρα με νίκη η Παναχαϊκή

Πρεμιέρα με νίκη για την Παναχαϊκή, που επικράτησε του Παναργειακού 1-0 στο «Παμπελοποννησιακό», για την 1η αγωνιστική του 3ου ομίλου. ...

Πρεμιέρα με νίκη για την Παναχαϊκή, που επικράτησε του Παναργειακού 1-0 στο «Παμπελοποννησιακό», για την 1η αγωνιστική του 3ου ομίλου.
Η ομάδα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου μπήκε καλύτερα στο παιγνίδι και μόλις στο 6’ έφτασε κόντά στο πάρει προβάδισμα με κεφαλιά του Κωνσταντινίδη, όμως η μπάλα έφυγε άουτ.
Από εκεί και πέρα, η Παναχαϊκή ανέβασε ρυθμούς και έχασε ακόμα μια καλή ευκαιρία στο 32’, αλλά το σουτ του Γεωργαντόπουλου σταμάτησε επάνω στον Σαχσανίδη. Μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, το 0-0 δεν άλλαξε.
Στο δεύτερο μέρος, οι «κοκκινόμαυροι» είχαν και πάλι την πρωτοβουλία των κινήσεων. Αρχικά στο 55’ το σουτ του Κωνσταντινίδη σταμάτησε επάνω στη γραμμή από την άμυνα της ομάδας της Αργολίδας, ενώ στο 65’ το σουτ του Φωτάκη πέρασε λίγο άουτ.
Στο 66’ ήταν η ώρα να πάρει κεφάλι στο σκορ η ομάδας της Αχαϊας, όταν ο Λουμπαρδέας δεν δυσκολεύτηκε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.
Από αυτό το σημείο και μετά, τα πράγματα έγιναν πιο εύκολα για τους γηπεδούχους, οι οποίοι είχαν κάποιες ακόμα καλές στιγμές για να διπλασιάσουν τα τέρματά τους. Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το τέλος, που βρήκε την Παναχαϊκή να πανηγυρίζει τους πρώτους βαθμούς στο φετινό πρωτάθλημα.
ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ  (Σωκράτης  Οφρυδόπουλος): Βρονταράς, Βλάχος, Ι. Λαμπρόπουλος, Στ. Σούλης, Μακρυδημήτρης, Λουμπαρδέας, Γεωργαντόπουλος, Φωτάκης, Αθανασόπουλος (58′ Μωραΐτης), Κωνσταντινίδης ( 72′ Αργυρόπουλος), Πιτταράς (46′ Σιαλμάς).
ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ (Λουκάς  Κούρος): Σαχσανίδης, Κωστακιώτης, Μηλιώτης, Σιάτρας, Φίλης (81' Φωκαΐδης), Παπαδόπουλος, Καψιώχας (64' Καρέλης), Ζαρκαδάς, Φασόλης, Χαρίτος, Πολιανίδη

Aποτελέσματα 1ης αγωνιστικής 3ου ομίλου

Τσικλητήρας Πύλου-ΑΟ Ζευγολατιού 0-1 
Δόξα Μεγαλούπολης-Αχαϊκή 2-2 
Φωστήρας-Αστέρας Αμαλιάδας 2-0 Τ
ΠΑΟ Βάρδας-Αιολικός 1-0
ΑΟ Χάλκις-Παναρκαδικός 0-0 
Παναχαϊκή-Παναργειακός 1-0 
Λουτράκι-Ένωση Ερμιονίδας 0-2 
Ρεπό: ΑΟ Θήβα

για το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS
Αντώνης Σουκαράς

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.