HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ευχαριστήριο Σκακιστικού Καλαβρύτων προς την Τράπεζα Πειραιώς

Ο Σκακιστικός Επιμορφωτικός Όμιλος Καλαβρύτων Επαρχίας (ΣΕΠΟΚΕ), Αθλητικό Σωματείο με πλούσια Αγωνιστική-Πολιτιστική και Κοινωνική δρασ...

Ο Σκακιστικός Επιμορφωτικός Όμιλος Καλαβρύτων Επαρχίας (ΣΕΠΟΚΕ), Αθλητικό Σωματείο με πλούσια Αγωνιστική-Πολιτιστική και Κοινωνική δραστηριότητα, σας ευχαριστεί θερμά για το μεγάλο ενδιαφέρον και την επιμελή φροντίδα που επιδείξατε κατά την διάρκεια της νομότυπης τακτοποίησης των Εκπροσώπων του Συλλόγου μας, σύμφωνα με την νέα σύσταση του Διοικητικού μας Συμβουλίου.
Οι ενέργειές σας αυτές, μαζί με το σύνολο λοιπών δραστηριοτήτων σας, δικαίως σας έχουν καθιερώσει στην 1η θέση προτίμησης των πολιτών στον Τραπεζικό Τομέα.
Κλείνοντας, φρονούμε ότι πρέπει να σταθούμε ιδιαίτερα στην εξαιρετική σας υπάλληλο Μπέτυ Νταουσιάνη: με την ευγένεια -τις γνώσεις και το ήθος της, αποτελεί αληθινό κόσμημα στο κατάστημα των Καλαβρύτων, ένα κατάστημα που αποτελεί υπόδειγμα καλής λειτουργίας και εξυπηρέτησης.
Ευχαριστούμε εκ νέου και ελπίζουμε η άριστη αυτή συνεργασία μας να συνεχιστεί και στο μέλλον, προς όφελος όχι μόνον του ΣΕΠΟΚΕ, αλλά και της κοινωνίας μας γενικότερα, σε μια περιοχή ορεινή και δύσβατη, αλλά Μαρτυρική και με ζωντανά ιδεώδη Ανθρωπισμού-Ισότητας και Ελευθερίας.
Ευχαριστούμε πολύ εκ νέου.
Εκ μέρους του Σκακιστικού Επιμορφωτικού Ομίλου Καλαβρύτων-Επαρχίας,
Ο Πρόεδρος                                                                          Η Γενική Γραμματέας
Δρ Ν. Χ. Ραζής                                                                     Κυριακή Γεωργιάδου

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.