Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Κυκλοφόρησε η πλουσιότατη λαχειοφόρος του Σκακιστικού Επιμορφωτικού Ομίλου Καλαβρύτων

M ε 110 (!!!) δώρα, κυκλοφόρησε για το 2016 η πλουσιότατη λαχειοφόρος του Σκακιστικού Επιμορφωτικού Ομίλου Καλαβρύτων- Επαρχίας (ΣΕΠΟΚΕ)...

Mε 110 (!!!) δώρα, κυκλοφόρησε για το 2016 η πλουσιότατη λαχειοφόρος του Σκακιστικού Επιμορφωτικού Ομίλου Καλαβρύτων- Επαρχίας (ΣΕΠΟΚΕ). Πολλοί δωροθέτες - τους οποίους και ο Σύλλογος θερμά ευχαριστεί - (πρατήριο υγρών καυσίμων Τζόβολος - Ferry Center - Aρρartements Vassilatos - γραφεία γενικού  Mattheos και Σχίζας - καταστήματα Δούβρης - χωριάτικη ταβέρνα Σκεπαστού - εφημερίδα Φωνή των Καλαβρύτων - ομηρικός ερευνητής Ν. Καμπάνης - βιβλιοπωλείο Discover - εταιρεία Χανιαδάκης) συνέβαλαν στην ποικιλομορφία και στην σπουδαιότητα αυτής της λαχειοφόρου. Χαρακτηριστικό είναι ότι το 1ο της δώρο (δωρεάν: έξοδα κίνησης - εισιτήρια αυτοκινήτου και δύο ατόμων μετά επιστροφής - διήμερος διαμονή μετά πρωινού σε Αργοστόλι Κεφαλλονιάς) εκτιμάται ότι είναι της τάξης των πεντακοσίων (5ΟΟ) ευρώ, ενώ άλλες υπηρεσίες (service αυτοκινήτων + εργασία + ανταλλακτικά) προσφέρονται σε τυχερούς εφ' όρου ζωής.
Κλείνοντας, αξίζει τον κόπο να σταθούμε τόσο στο χαμηλό (σχετικά με τα δώρα) αντίτιμο του κάθε λαχνού (μόλις 2 ευρώ), όσο και στη διαφάνεια της λαχειοφόρου (τα τυχερά νούμερα θα αντιστοιχούν με τα νούμερα της κλήρωσης του Λαϊκού Λαχείου της 3/1/2017).
Με τα έσοδα, ο ΣΕΠΟΚΕ προγραμματίζει να καλύψει έξοδα Εκδηλώσεων, Μαθητικών Πρωταθλημάτων 2017 και Προπονητικών Προγραμμάτων προς σκακίστριες και σκακιστές.
Ευχαριστώντας για την αναμενόμενη αποδοχή του κόσμου, υπενθυμίζεται ότι η διάθεση των λαχνών, γίνεται από τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου - των Οργάνων Διοίκησης και των Επιτροπών Δημοσίων Σχέσεων και Εκδηλώσεων του ΣΕΠΟΚΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.