HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΛΕΙΒΑΡΤΖΙ: Οι "Ταξιδευτές της Πρόζας" σαγήνευσαν το φιλοθεάμον Λειβαρτζινό κοινό

γράφει ο Νίκος Παπακωνσταντόπουλος «Δεν είμαι εγώ» , ήταν η θεατρική παράσταση που παρουσίασε φέτος, Κυριακή 31 Ιουλίου, στο προαύλιο...

γράφει ο Νίκος Παπακωνσταντόπουλος
«Δεν είμαι εγώ», ήταν η θεατρική παράσταση που παρουσίασε φέτος, Κυριακή 31 Ιουλίου, στο προαύλιο του ιστορικού Δημοτικού Σχολείου Λειβαρτζίου η Θεατρική Ομάδα της Ένωσης Καλαβρυτινών της Πάτρας "Ταξιδευτές της Πρόζας", πιστή στο ραντεβού της για έβδομη συνεχή χρονιά στο χωριό μας.
Με ιδιαίτερη δεξιοτεχνία οι ηθοποιοί-μέλη της ομάδας σαγήνευσαν το φιλοθεάμον Λειβαρτζινό κοινό και πέρασαν με επιτυχία τα μηνύματα που στέλνει μέσα από το διαχρονικό έργο του ο Γρηγόριος Ξενόπουλος.
Δεν είναι και τόσο εύκολο να περιγράψει κανείς με λόγια την αναμονή των θεατών, μέχρι  ν’ αρχίσει η παράσταση! Τα πρόσωπα, μάλιστα, των μόνιμων κατοίκων, τρίτης ηλικίας στην πλειοψηφία τους, που τέτοια εμπειρία βιώνουν μια φορά το χρόνο, έλεγαν πολλά περισσότερα! Εύκολα διέκρινε κανείς και σε όλη διάρκεια της παράστασης τις εναλλαγές της έκφρασης στα πρόσωπα όλων, το γέλιο, τον προβληματισμό, την αγωνία κλπ, ανάλογα με το ρόλο που υποδυόταν κάθε ηθοποιός.
Το παρατεταμένο ενθουσιώδες χειροκρότημα όλων και οι αναμνηστικές φωτογραφίες έκλεισαν την παράσταση, με την ευχή «και του χρόνου»! 
Το μεγάλο ευχαριστώ όλων μας στους "Ταξιδευτές της Πρόζας"! Του χρόνου σας περιμένουμε πάλι στο «χωριό της καρδιάς σας», όπως αποκαλείτε το Λειβάρτζι μας, κάτι που μας τιμάει ιδιαίτερα!
Νίκος Χρ. Παπακωνσταντόπουλος
Μέλος της Πολιτιστικής Επιτροπής του Συλλόγου Λειβαρτζινών της Αθήνας, μεταφέροντας τους χαιρετισμούς και τις ευχαριστίες του Προέδρου του Δ.Σ. του Συλλόγου
κ. Παναγιώτη Φράγκου
φωτογραφίες: Λευτέρης Αβραμίδης


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.