HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ο Γρηγόρης Καλλιμανόπουλος,ευχαριστεί και συγχαίρει,το Δήμαρχο και τη Φιλαρμονική του Δήμου Καλαβρύτων

M ε επιστολή του προς το Δήμαρχο Καλαβρύτων κ. Λαζουρά, ο Γρηγόρης Καλλιμανόπουλος ευχαριστεί θερμότατα την δημοτική αρχή για την εκδήλω...

Mε επιστολή του προς το Δήμαρχο Καλαβρύτων κ. Λαζουρά, ο Γρηγόρης Καλλιμανόπουλος ευχαριστεί θερμότατα την δημοτική αρχή για την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε προς τιμήν του την Κυριακή 28 Αυγούστου στα Καλάβρυτα. (δείτε εδώ). 
Στην επιστολή ο μεγάλος ευεργέτης των Καλαβρύτων εκφράζει την ευγνωμοσύνη του για την τιμή που του έγινε μέσα από μια εξαιρετική, όπως τονίζει, εκδήλωση. Δεν παραλείπει να ευχαριστήσει ιδιαίτερα και την φιλαρμονική του Δήμου μας, που όπως πάντα, δίνει ένα ξεχωριστό τόνο σε κάθε εκδήλωση. Η επιστολή Καλλιμανόπουλου έχει ως εξής:

Πίσω στην καθημερινότητα, με ζωντανές όμως τις παραστάσεις που μας άφησαν η υποδοχή σας στα Καλάβρυτα, η τελετή ανακήρυξης μου ως Δημότη των Καλαβρύτων και γενικά η εξαιρετική οργάνωση της εορτής, η σύζυγός μου και εγώ, θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε θερμά για τους κόπους που καταβάλατε για αυτή την επιτυχία.
Τέλος δεν θα θέλαμε να παραλείψουμε να σας συγχαρούμε για την εξαίρετη εμφάνιση της Φιλαρμονικής Νέων του Δήμου σας, η συμμετοχή της οποίας συντέλεσε πολύ στην επιτυχία της εκδήλωσης. 
Εις το επανιδείν.
Φιλικώτατα, 
Γρηγόρης Καλλιμανόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.