HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Παραιτήθηκε ο Γ.Γ. του Υπουργείου Δικαιοσύνης

Την παραίτησή του από τη θέση του γγ του υπουργείου Δικαιοσύνης υπέβαλε ο Κωνσταντίνος Κοσμάτος. Ο κ. Κοσμάτος, ο οποίος είχε αναλάβ...

Την παραίτησή του από τη θέση του γγ του υπουργείου Δικαιοσύνης υπέβαλε ο Κωνσταντίνος Κοσμάτος.
Ο κ. Κοσμάτος, ο οποίος είχε αναλάβει καθήκοντα γενικού γραμματέα τον Μάρτιο του 2015, επικαλέστηκε προσωπικούς λόγους για την απόφασή του.
«Απολύτως κανένας τριγμός δεν υπήρχε, η σχέση μου με το υπουργείο και τον υπουργό ήταν, είναι και θα είναι άριστη. Αποφάσισα να παραιτηθώ, για να επιστρέψω στην οικογένειά μου, στο πανεπιστήμιο και στη δικηγορία, που είχα εγκαταλείψει για ενάμιση χρόνο», είπε μιλώντας στην εφημερίδα «Μακεδονία» ο κ. Κοσμάτος.
Στην επιστολή παραίτησής του κάνει λόγο για «ολοκλήρωση ενός κύκλου εργασιών» από την πλευρά του και απαριθμεί παρεμβάσεις που έχουν γίνει, όπως και άλλες που έχουν δρομολογηθεί. «Ξεκινήσαμε μία διαδικασία αναμόρφωσης νομοθετικών κειμένων, κάναμε την αρχή, δρομολογήσαμε τις εξελίξεις, ολοκληρώσαμε μία σειρά πραγμάτων, πιστεύω ότι έκλεισε ένας σημαντικός κύκλος», είπε στις δηλώσεις του ο κ. Κοσμάτος μετά την παραίτησή του.
Συγκεκριμένα, αναφέρεται σε παρεμβάσεις εξανθρωπισμού των φυλακών, στο σύμφωνο συμβίωσης αλλά και στη δρομολόγηση της αναδιάρθρωσης της νομικής βοήθειας και των υποθηκοφυλακείων, της μείωσης των τελών και παραβόλων. «Με αυτά ολοκληρώνεται ένας κύκλος συμβολής για εμένα στο υπουργείο», τονίζει στην παραίτησή του. Παράλληλα αναφέρεται και στη σύντομη ολοκλήρωση του έργου των νομοπαρασκευαστικών επιτροπών για την αναμόρφωση των κωδίκων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.