HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΔΙΑΚΟΠΤΟ: Δυνατό μπουρίνι "σάρωσε" τα πάντα (βίντεο)

Η δυνατή βροχή που ξέσπασε σήμερα το μεσημέρι ξεκινώντας από τη βορειοδυτική Ελλάδα, εξαπλώθηκε και στην περιοχή μας, με το Διακοπτό ν...

Η δυνατή βροχή που ξέσπασε σήμερα το μεσημέρι ξεκινώντας από τη βορειοδυτική Ελλάδα, εξαπλώθηκε και στην περιοχή μας, με το Διακοπτό να μετρά μέχρι στιγμής τις περισσότερες ζημιές, πλημμύρες, ξερίζωμα δέντρων από το μπουρίνι αλλά και καταστροφή περιβολιών και καλλιεργειών.
Σύμφωνα με το filodimos.gr, στο κέντρο του χωριού έσπασαν δύο δέντρα απέναντι από τον σταθμό του τρένου, καταστρέφοντας ομπρέλες παρακείμενων καταστημάτων, ευτυχώς όμως όχι και την προτομή του αξέχαστου Διακοφτίτη ηθοποιού Διονύση Παπαγιαννόπουλου. Ο δρόμος πίσω τα μαγαζιά έκλεισε λόγω της πτώσης των δέντρων, χάρη όμως στην άμεση επέμβαση του προέδρου της Δ.Κ. Διακοπτού κ. Βάσου Σταυρόπουλου και του επιτελείου του, η κυκλοφορία αποκαταστάθηκε γρήγορα, μιας και απομακρύνθηκαν τα κλαδιά.Επίσης στο λόφο της Πορρωβίτσας στην Ακράτα, από κεραυνό ξέσπασε μικρή πυρκαγιά, η οποία όμως αντιμετωπίστηκε γρήγορα χωρίς να εξαπλωθεί.
Στο video που ανάρτησε στο διαδίκτυο ο αντιδήμαρχος Ανάπτυξης κ. Βασίλης Χριστόπουλος, αποτυπώνεται η κακοκαιρία που προκάλεσε προβλήματα στην παραλιακή οδό του Διακοπτού -και όχι μόνο.
από: filodimos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.