Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΔΙΑΚΟΠΤΟ: Ο Κώστας Μακεδόνας, την Κυριακή στην παραλία Αγ.Νικολάου

Την Κυριακή 7 Αυγούστου στις 9.30 το βράδυ, το Διακοπτό υποδέχεται τον γνωστό και πολύ δημοφιλή τραγουδιστή Κώστα Μακεδόνα, με συναυλία ...

Την Κυριακή 7 Αυγούστου στις 9.30 το βράδυ, το Διακοπτό υποδέχεται τον γνωστό και πολύ δημοφιλή τραγουδιστή Κώστα Μακεδόνα, με συναυλία του στην παραλία Αγίου Νικολάου και στο πλαίσιο του Πολιτιστικού Καλοκαιριού 2016 του Δήμου Αιγιαλείας και της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α.. 
Η αγαπημένη και τόσο χαρακτηριστική φωνή του Κώστα Μακεδόνα, θα παρασύρει το κοινό σε δυνατές μουσικές στιγμές που δεν θα αφήσουν κανέναν ασυγκίνητο. Τραγούδια από τη δισκογραφία του, λαϊκά τραγούδια, αρχοντορεμπέτικα, παραδοσιακά αλλά και τραγούδια μεγάλων συνθετών (Θεοδωράκης, Χατζηδάκις, Ξαρχάκος, Τσιτσάνης, Λοΐζος, Νικολόπουλος κ.α.) 
Μαζί του επί σκηνής η Σουσάνα Τρυφιάτη, μια αυθεντική λαϊκή ερμηνεύτρια με αξιοσημείωτη πορεία στο τραγούδι.
Στη συναυλία συμμετέχει η Δημοτική Παιδική-Νεανική Χορωδία Αιγιαλείας, υπό τη διεύθυνση της μαέστρου Βασιλικής Νάσση. Επίσης, ο μικρός Κωνσταντίνος Καβάκος με το κλαρίνο του, θα ερμηνεύσει δημοτικά τραγούδια.
Ώρα έναρξης 9.30 μ.μ.. Είσοδος ελεύθερη. 
Συνδιοργάνωση: ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α., Αντιδημαρχία Ανατολικής Αιγιαλείας, Δημοτική Κοινότητα Διακοπτού.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.