HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

2hQzL.gif

Breaking News

latest

ΠΑΓΚΡΑΤΙ: 22ο ΠΑΓΚΡΑΤΕΪΚΟ ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΥΣ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ

22ο ΠΑΓΚΡΑΤΕΪΚΟ ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΥΣ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2016 ΠΕΜΠΤΗ 18/8/2016 ...

22ο ΠΑΓΚΡΑΤΕΪΚΟ ΑΝΤΑΜΩΜΑ
ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΥΣ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2016
ΠΕΜΠΤΗ 18/8/2016
Ώρα 7:00 μ.μ. Δηλώσεις συμμετοχής για τα παιχνίδια και τους διαγωνισμούς της ημέρας στο Πνευματικό Κέντρο του χωριού.
Ώρα 7:30 μ.μ. Αθλητική εκδήλωση - αγώνας επιτραπέζιας αντισφαίρισης (πινκ-πονκ).
Ώρα 8:00 μ.μ. Παιχνίδια ταχύτητας: Τσουβαλοδρομίες – Αυγοδρομίες - Κλέψε την ουρά – Πατώντας τα μπαλόνια – Μουσικές Καρέκλες – Λουκουμομαχίες.
Ώρα 10:30 μ.μ. Μουσική βραδιά αφιερωμένη στους νέους του χωριού μας.
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19/8/2016
Ώρα 6:00 μ.μ. Προετοιμασία για τη διεξαγωγή των αγώνων δρόμου. Συγκέντρωση συμμετεχόντων στο Πνευματικό Κέντρο, ενημέρωση από τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου για το πρόγραμμα των αγώνων δρόμου και διανομή της αθλητικής εμφάνισης στους δρομείς.
Ώρα 6:30 μ.μ. Έναρξη αγώνων δρόμου.
Α΄ Κατηγορία: Δρομείς ηλικίας έως 9 ετών. Διαδρομή: από τη θέση Αλώνια έως το Πνευματικό Κέντρο.
Β΄ Κατηγορία: Δρομείς ηλικίας από 10 έως 12 ετών. Διαδρομή: από το Δημοτικό Σχολείο έως το Πνευματικό Κέντρο.
Γ΄ Κατηγορία: Δρομείς ηλικίας από 13 ετών και άνω. Διαδρομή: από τη θέση Πουρνάρια έως το Πνευματικό Κέντρο (πορεία από αμαξιτό δρόμο).
Ώρα 7:30 μ.μ. Δηλώσεις συμμετοχής για τους διαγωνισμούς της ημέρας στο Πνευματικό Κέντρο του χωριού.
Ώρα 8:00 μ.μ. Διαγωνισμοί στα επιτραπέζια παιχνίδια σκάκι και τάβλι και στο παιχνίδι χαρτοπαιξίας δηλωτή.
Ώρα 9:00 μ.μ. Η γιορτή των Τσοπάνηδων του χωριού σε συνεργασία με το Σύλλογό μας. Μάγειρας της βραδιάς θα είναι και φέτος, όπως κάθε χρονιά, το μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Γεώργιος Μαγκλάρας. Η βραδιά θα πλαισιωθεί με δημοτική μουσική για ένα παραδοσιακό ολονύχτιο γλέντι. Οι Τσοπάνηδες του χωριού θα προσφέρουν το κρέας για το βραστό, ο Γεώργιος Μαγκλάρας το ρύζι και λοιπά υλικά για το πιλάφι και ο Σύλλογος θα προσφέρει το κρασί της βραδιάς.
Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Συλλόγου Σπύρος Κατσιουλέρης θα χαιρετήσει και θα ευχαριστήσει τους Τσοπάνηδες του χωριού μας και όσους συνετέλεσαν με την πολύτιμη βοήθειά τους στην επιτυχία της βραδιάς.
ΣΑΒΒΑΤΟ 20/8/2016
Ώρα 7:30 μ.μ. Βράβευση των νικητών των αγώνων δρόμου, απονομή βραβείων και αναμνηστικών δώρων στους νικητές των προηγούμενων ημερών.
Ώρα 8:30 μ.μ. Χαιρετισμός από τον πρόεδρο του Συλλόγου Σπύρο Κατσιουλέρη, παρουσίαση των επίσημων προσκεκλημένων και ομιλία εκ μέρους του Συλλόγου Παγκρατιωτών.
Ώρα 9:00 μ.μ. Απονομή τιμητικής διάκρισης στους επιτυχόντες στα ΑΕΙ και ΤΕΙ του έτους 2015.
Μετά τις ομιλίες και τις απονομές θα παρατεθεί δείπνο προς όλους τους παρευρισκόμενους. Τα έξοδα θα καλυφθούν από το Σύλλογο. Θα ακολουθήσει γλέντι μέχρι το πρωί με παραδοσιακούς χορούς και τραγούδι, από το στερεοφωνικό συγκρότημα του Συλλόγου μας.
Ώρα 12η Κλήρωση της λαχειοφόρου αγοράς. Η κλήρωση θα περιλαμβάνει δώρα προσφορά του νυκτερινή Συλλόγου καθώς και δώρα προσφορές συμπατριωτών μας. Τα έσοδα από τη λαχειοφόρο αγορά θα διατεθούν για την κάλυψη μέρους των εξόδων του Ανταμώματος, δεδομένου ότι το κόστος αυτού είναι αρκετά μεγάλο.
Παράλληλα με τη διεξαγωγή των διαφόρων εκδηλώσεων θα υπάρχουν όλες τις ημέρες διαθέσιμα παιχνίδια (πινκ-πονκ, ποδοσφαιράκι) και σύνεργα ζωγραφικής για να απασχολούνται οι μικροί αλλά και οι μεγαλύτεροι Παγκρατιώτες και Παγκρατιώτισσες.
Οι συμπατριώτες μας που επιθυμούν να λάβουν μέρος στους αθλητικούς αγώνες του μπάσκετ που θα διεξαχθούν στο πλαίσιο του “Τουρνουά Μπάσκετ” που διοργανώνει ο Σύλλογος Σειρών Καλαβρύτων και να εκπροσωπήσουν το χωριό μας, θα ενημερωθούν κατά τη διάρκεια του Ανταμώματος για την ημέρα και την ώρα διεξαγωγής των αγώνων. Ο Σύλλογος αναμένει ενημέρωση από τους διοργανωτές του Τουρνουά.
ΚΥΡΙΑΚΗ 21/8/2016
Εκκλησιασμός και τέλεση μνημόσυνου υπέρ της αναπαύσεως των ψυχών των όπου γης θανόντων Παγκρατιωτών. Η καθολική συμμετοχή των συμπατριωτών μας αποτελεί ελάχιστη ένδειξη τιμής και ευγνωμοσύνης.
Το Διοικητικό Συμβούλιο

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.