Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Η "ΤΕΜΑΚ Α.Ε." με πρόεδρο τον Ηρώδη Μητσόπουλο στηρίζει την Σοφία Ρήγα

Σε λίγες μέρες ολοκληρώνεται η προετοιμασία της πρωταθλήτριας μαραθωνοδρόμου Σοφίας Ρήγα στο LIVIGNO της Ιταλίας και στις 3 Αυγούστου θα...

Σε λίγες μέρες ολοκληρώνεται η προετοιμασία της πρωταθλήτριας μαραθωνοδρόμου Σοφίας Ρήγα στο LIVIGNO της Ιταλίας και στις 3 Αυγούστου θα βρίσκεται στο Ρίο της Βραζιλίας για να συμμετάσχει στους Ολυμπιακούς αγώνες.
Η εταιρεία ΤΕΜΑΚ Α.Ε. (η οποία ως χορηγός κάλυψε τα έξοδα μετάβασης και διαμονής για 28 ημέρες της Σοφίας και του προπονητή της κου Δανκόγλου στο LIVGNO) και ο πρόεδρός της Ηρώδης Μητσόπουλος της εύχονται ολόψυχα, καλό αγώνα και κάθε επιτυχία.
Η πρωταθλήτρια μας σε ανακοίνωση της αναφέρει: "Στα πλαίσια της προετοιμασίας μου για τους Ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο,θα βρεθώ για ένα μήνα στο μαγευτικό Livigno της Ιταλίας χάρις την ευγενική χορηγία της εταιρείας ΤΕΜΑΚ Α.Ε,την οποία και ευχαριστώ θερμά!!!"

Η ΤΕΜΑΚ είναι ελληνική εταιρεία που από το 1972 προσφέρει λύσεις και υποστήριξη στους πελάτες της στην επεξεργασία νερού και στον εξοπλισμό δικτύων ρευστών. Η λειτουργία της από το σχεδιασμό, κατασκευή, εγκατάσταση και υποστήριξη είναι πιστοποιημένη κατά ISO 9001:2008 και 14001:2004.
 Διαθέτει ιδιόκτητες εγκαταστάσεις περίπου 7600 τετραγωνικών μέτρων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη που περιλαμβάνουν αποθήκες, χώρο κατασκευών και συντήρησης, εκθέσεις και γραφεία. Στην ΤΕΜΑΚ εργάζονται πάνω από 75 στελέχη (μηχανικοί, τεχνικοί, διοικητικό προσωπικό). Οι μηχανικοί είναι συνέχεια κοντά στους πελάτες, ενώ το τεχνικό τμήμα ανταποκρίνεται άμεσα στις ανάγκες εγκατάστασης και συντήρησης εξοπλισμού.
temak.gr
ΑΘΗΝΑ ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΤΑΤΟΪΟΥ 62 (πρώην 254),
Τ.Κ. 136 77 ΑΧΑΡΝΕΣ (ΜΕΝΙΔΙ), ΑΤΤΙΚΗΣ
ΤΗΛ.: 210-25.81.583 FAX.: 210-25.33.989
e-mail: info@temak.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.