Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

EURO 2016: Στα ημιτελικά η Πορτογαλία

Ο Ρουί Πατρίσιο το έπιασε, ο Ρικάρντο Κουαρέσμα το έβαλε και η Πορτογαλία, στη διαδικασία των πέναλτι με 5-3, πήρε την πρόκριση για την ...

Ο Ρουί Πατρίσιο το έπιασε, ο Ρικάρντο Κουαρέσμα το έβαλε και η Πορτογαλία, στη διαδικασία των πέναλτι με 5-3, πήρε την πρόκριση για την ημιτελική φάση του Euro 2016. Μοιραίος για τους Πολωνούς ο Μπλαστσικόβσκι. Η κανονική διάρκεια του πρώτου προημιτελικού ολοκληρώθηκε με σκορ 1-1.
Την πρόκριση στην ημιτελική φάση του Euro 2016 πανηγυρίζει η Εθνική Πορτογαλίας, χωρίς να έχει πετύχει νίκη στην κανονική διάρκεια ενός αγώνα, μετρώντας 5 στις 5 ισοπαλίες! Η ομάδα του Φερνάντο Σάντος ήρθε ισόπαλη 1-1 με την Εθνική Πολωνίας, στον πρώτο προημιτελικό που διεξήχθη στη Μασσαλία. Ο αγώνας οδηγήθηκε σε ημίωρη παράταση και στη συνέχεια στη διαδικασία των πέναλτι. Εκεί, η Πορτογαλία αποδείχθηκε πιο ψύχραιμη και με 5-3 εξασφάλισε το χρυσό εισιτήριο για τα ημιτελικά. Μοιραίος για την Πολωνία ο Γιακούμπ Μπλαστσικόβσκι, ο οποίος είδε τον Ρουί Πατρίσιο να πέφτει εντυπωσιακά στην αριστερή γωνία και να απομακρύνει την μπάλα με το αριστερό του χέρι. Στη συνέχεια, ο Ρικάρντο Κουαρέσμα ευστόχησε στο πιο κρίσιμο πέναλτι και χάρισε στην ομάδα του την πρόκριση, όπως είχε κάνει στη φάση των "16" με το νικητήριο γκολ στο 117' του αγώνα με την Κροατία.
Διαβάστε λεπτομέρειες στο sportotal.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.