Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Λειβάρτζι και Κέρτεζη θα απολαύσουν την Θεατρική ομάδα της Ενωσης Καλαβρυτινών Πάτρας

Η Θεατρική ομάδα της Ενωσης των Καλαβρυτινών της Πάτρας "Ταξιδευτές της Πρόζας" έδωσε με επιτυχία τέσσερις παραστάσεις με το έ...

Η Θεατρική ομάδα της Ενωσης των Καλαβρυτινών της Πάτρας "Ταξιδευτές της Πρόζας" έδωσε με επιτυχία τέσσερις παραστάσεις με το έργο του Γρηγορίου Ξενόπουλου "Δεν Είμαι Εγώ" σε σκηνοθεσία του Θοδωρή Στεφανίδη.
Οι Ταξιδευτές θα ολοκληρώσουν το καλοκαιρινό τους ταξίδι, με δύο τελευταίες παραστάσεις. Στις 30 Ιουλίου στην Κέρτεζη, καλεσμένοι από τον Τοπικό Πολιτιστικό σύλλογο και την Πρόεδρο κ.Γεωργία Χασαποπούλου και 
στις 31 Ιουλίου, ημέρα Κυριακή στο "χωριό της καρδιάς μας" όπως το αποκαλούν οι Ταξιδευτές, το πανέμορφο Λειβάρτζι. Καλεσμένοι από το Σύλλογο Λειβαρτζινών της Αθήνας και τον κ.Παναγιώτη Φράγκο. 
Πολλά ευχαριστώ τόσο από την υπεύθυνη της Ομάδας κ.Αφροδίτη Δημητρακοπούλου όσο και από όλους τους Ταξιδευτές στον Δήμαρχο Καλαβρύτων κ.Γεώργιο Λαζουρά για τη στήριξή του, φροντίζοντας τη μεταφορά της Ομάδας στα δύο πανέμορφα κεφαλοχώρια του Δήμου Καλαβρύτων. Επίσης, στον Πρόεδρο της 'Ενωσης Καλαβρυτινών κ. Νίκο Μαντά για την πολύτιμη βοήθειά του.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.