Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Παρακολουθεί τα... πάντα ο Σούλης Σοφιανόπουλος!

Όλα υπό έλεγχο τα έχει ο Πρόεδρος του συλλόγου Σοποτινών και Δημοτικίος Σύμβουλος Δήμου Αγίου Δημητρίου Αττικής ( οι δημοσιογραφικές μας...

Όλα υπό έλεγχο τα έχει ο Πρόεδρος του συλλόγου Σοποτινών και Δημοτικίος Σύμβουλος Δήμου Αγίου Δημητρίου Αττικής ( οι δημοσιογραφικές μας πληροφορίες μιλάνε για επικείμενη ανάληψη αντιδημαρχίας), Σούλης Σοφιανόπουλος. 
Ο Σούλης Σοφιανόπουλος, παραβρέθηκε στην εκδήλωση για την παραχώρηση της έκτασης 32 στρεμμάτων του Ασύρματου από το Δημόσιο στον δήμο Αγίου Δημητρίου, παρόντος του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και ο φακός τον αποθανάτισε να παρακολουθεί τα πάντα, πίσω από το... μαύρο γυαλί.
Η δουλεία που γίνεται στο Δήμο Αγίου Δημητρίου είναι εξαιρετική και αποτελεσματική με τον αγαπητό συμπατριώτη μας να είναι πάντα δίπλα στην Δήμαρχο Αγίου Δημητρίου κ. Μαρία Ανδρούτσου. Η αποτελεσματικότητά του άλλωστε είναι γνωστή στα Καλάβρυτα αφού ο σύλλογος Σοποτινών που προΐσταται, αποτελεί κόσμημα για τα χωριά μας.  


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.