HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Κερδίζει το μεγάλο στοίχημα της "111" ο Απόστολος Κατσιφάρας!

Στο Υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων βρέθηκε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας κ. Απόστολος Κατσιφάρας , σύμφωνα με αποκλειστικέ...

Στο Υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων βρέθηκε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας κ. Απόστολος Κατσιφάρας, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του "ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS" με σκοπό την διεκδίκηση επιπλέον χρηματοδότησης για την Πατρών - Τριπόλεως την γνωστή μας "111". Ο κ. Κατσιφάρας έχει βάλει μεγάλο "στοίχημα" την ολοκλήρωση των παρεμβάσεων του οδικού αυτού άξονα που, για πολλά χρόνια αποτελεί... βραχνά για τους κατοίκους των χωριών μας και όπως όλα δείχνουν θα το μεγάλο στοίχημα θα το κερδίσει. 
Να σημειώσουμε οτι τα έργα για την συντήρηση, τη βελτίωση και την αποκατάσταση των φθορών που υπάρχουν στο συγκεκριμένο οδικό δίκτυο ξεκίνησαν εδώ και ένα χρόνο με σημαντική πρόοδο αλλά η ολοκλήρωσή τους απαιτεί μεγαλύτερη χρηματοδότηση. Για τον σκοπό αυτό βρέθηκε στο Υπουργείο και όλα δείχνουν οτι το αποτέλεσμα είναι θετικό.  
Περισσότερα θα μάθουμε πολύ πολύ σύντομα!  

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.