HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Πρωταθλήτρια Ευρώπης η Στεφανίδη!

Το πρώτο χρυσό μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου του Άμστερνταμ κατέκτησε η Ελλάδα με την Κατερίνα Στεφανίδη στο άθλημα του ...

Το πρώτο χρυσό μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου του Άμστερνταμ κατέκτησε η Ελλάδα με την Κατερίνα Στεφανίδη στο άθλημα του επί κοντώ, περνώντας με την τρίτη προσπάθεια τα 4.81μ.
Η Ελληνίδα αθλήτρια πήδηξε με διαδοχικά έγκυρα άλματα τα 4.55μ, 4.60μ και 4.70μ. και μετά ανέβασε τον πήχη στα 4.81μ. Το πέρασε με την τρίτη προσπάθεια και πλέον ανταγωνίστηκε τον... εαυτό της, ανεβάζοντας τον πήχη στα 4.94μ.
Με τρία άκυρα άλματα η Ελληνίδα δεν κατάφερε το κάτι παραπάνω, αλλά η μεγάλη διάκριση για την Στεφανίδη και τον ελληνικό αθλητισμό είναι γεγονός! Αξίζει να αναφερθεί πως το 4.81μ. είναι και ρεκόρ αγώνων αφού η Ελληνίδα άλτρια ξεπέρασε την μεγάλη Έλενα Ισινμπάεβα που έκανε 4.80 το 2006 στη Σουηδία.
Στο τέλος την ακολούθησε η Γερμανίδα Λίζα Ρίζιχ η οποία όμως όταν ανέβηκε ο πήχης στο 4.81μ. αποσύρθηκε και έμεινε στη δεύτερη θέση. Η Σουηδέζα Μπένγκτσον έμεινε τρίτη με 4.65μ (τρία άκυρα στα 4.70μ), ενώ η Κυριακοπούλου δεν ήταν σε καλή κατάσταση και έμεινε στα 4.55μ (τρία άκυρα στο 4.65μ.) και στην τέταρτη θέση του τελικού.
από: sportotal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.