HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Η Φώφη Γεννηματά σε Πάτρα και Αίγιο (φωτο)

Στην Πάτρα και στο Αίγιο, βρέθηκε  χθες Τετάρτη 6 Ιουλίου η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά. Στην Αχαϊκή Πρωτεύουσα συναντήθηκε με το...

Στην Πάτρα και στο Αίγιο, βρέθηκε  χθες Τετάρτη 6 Ιουλίου η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά. Στην Αχαϊκή Πρωτεύουσα συναντήθηκε με το Περιφερειάρχη Απόστολο Καστιφάρα, την Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου κ. Αναστασία Τογιοπούλου και τους Περιφερειακούς Συμβούλους, ενώ είχε συναντήσεις με φορείς και με το Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Αχαΐας κ. Πλάτωνα Μαρλαφέκα.  Νωρίτερα και  το πρωί επισκέφθηκε το Αίγιο, και συγκεκριμένα την Παναιγιάλειο Ένωση Σταφίδας.
Στην Πάτρα
Η κεντρική εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ, στην Πάτρα, έγινε το μεσημέρι της Τετάρτης, στο ξενοδοχείο «Αστήρ», που έγινε υπό την παρουσία της προέδρου του κόμματος, Φώφης Γεννηματά.
Η εκδήλωση είχε χαρακτήρα γνωριμίας της προέδρου με τα νέα τοπικά συντονιστικά όργανα του κόμματος στην Αχαΐα μετά τις αρχαιρεσίες που έγιναν για την ανάδειξη των μελών της νομαρχιακής επιτροπής.
Ωστόσο, πέρα από τα νέα μέλη, εκεί βρέθηκαν αρκετά έμπειρα στελέχη του παλιού ΠΑΣΟΚ, όπως ο Δημήτρης Κατσικόπουλος, o Θανάσης Παπαδόπουλος, ο Γρηγόρης Αλεξόπουλος,  ο Ανδρέας Καράβολας, αλλά και τα νέα στελέχη όπως o τομεάρχης ανάπτυξης, Ηρακλής Ρούπας .
Η κ. Γεννηματά  τόνισε ότι η επίσκεψη της στην Πάτρα γίνεται στο πλαίσιο της προσπάθειας που έχει ξεκινήσει για την ανασυγκρότηση και την αναδιοργάνωση του χώρου της κεντροαριστεράς, επισημαίνοντας ότι για τον σκοπό αυτό έχει γυρίσει από όλα σχεδόν τα μέρη της Ελλάδος.
Πάνω στο θέμα αυτό, μάλιστα, άφησε να εννοηθεί ότι και ο Γιώργος Παπανδρέου βλέπει με θετικό μάτι την προσπάθεια αυτή που γίνεται για την ανασυγκρότηση του χώρου.
Εξάλλου, στα λόγια της συνέδεσε άμεσα το στοίχημα της ανασυγκρότησης του χώρου με το μέλλον του τόπου, τονίζοντας ότι είναι κάτι που έχει άμεση ανάγκη η χώρα και το πολιτικό σκηνικό της.
Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά, στην ομιλία της ζήτησε από τα στελέχη και τα μέλη της παράταξης να λειτουργήσουν ως γροθιά και να εγγυηθούν για την ενότητα του νέου εγχειρήματος.
Σε ότι αφορά το εσωκομματικό επίπεδο, η κ. Γεννηματά, εμφανίστηκε υπερασπιστής της ενότητας του κόμματος, τονίζοντας ότι κάθε διαδικασία πρέπει να γίνεται με διαφάνεια και καθαρότητα.
Στη συνέχεια η Φώφη Γεννηματά άκουσε υπομονετικά τα προβλήματα, τις παρατηρήσεις και τα όσα της επισήμαναν οι παρευρισκόμενοι σε μία ανοικτή συζήτηση, με διάφορες κατευθύνσεις που είχαν να κάνουν με την λειτουργία του κόμματος, αλλά και τον ρόλο που θα έχει αυτό στην κοινωνία με βάση τα μεγάλα προβλήματα που υπάρχουν.
Η συζήτηση δεν είχε τυπικό χαρακτήρα. Η κ. Γεννηματά, έχοντας στο πλευρό της τον στενό της συνεργάτη και βουλευτή Αχαΐας, Θόδωρο Παπαθεοδώρου, δεν σταμάτησε να σημειώνει στο μπλοκάκι παρατηρήσεις και σημεία τα οποία, ενδεχομένως, να φανούν χρήσιμα στο μέλλον.
φωτό Κωνσταντίνου Τσάμη patrasevents.gr
φωτό Κωνσταντίνου Τσάμη patrasevents.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.