Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Προσαγωγή υπόπτου για την ληστεία του 83χρονου στην περιοχή των Καμενιάνων

Στην προσαγωγή ενός ατόμου Αλβανικής καταγωγής προχώρησε η Αστυνομία, υπόπτου για συμμετοχή στην  ληστεία σε βάρος ηλικιωμένου στην περι...

Στην προσαγωγή ενός ατόμου Αλβανικής καταγωγής προχώρησε η Αστυνομία, υπόπτου για συμμετοχή στην  ληστεία σε βάρος ηλικιωμένου στην περιοχή των Καμενιάνων. Σύμφωνα με το kalavrytanews.com πρόκειται για αλλοδαπό Αλβανικής καταγωγής ο οποίος παλαιότερα ζούσε και εργαζόταν στην περιοχή και η προσαγωγή του έγινε στην Βάρδα Ηλείας. Ο ύποπτος προσήχθη στο αρμόδιο για την προανάκριση Α.Τ. Κλειτορίας.
Το ιστορικό
Το περιστατικό της ληστείας, όπως γράψαμε από το πρωί (διαβάστε εδώ), έλαβε χώρα στην περιοχή της Μεγάλης Βρύσης Καμενιάνων λίγο μετά τις 8 χθες το βράδυ 27 Ιουλίου, όταν άγνωστος άνδρας μπήκε στο σπίτι του 83 χρονου, και με την απειλή μαχαιριού, αφού τον έδεσε με καλώδιο τον υποχρέωσε να του παραδώσει το ποσό των 700 ευρώ και στην συνέχεια  εξαφανίστηκε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.