HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ο Σωκράτης Μούσιος στο YFSF 3 - Δίπλα του η Ματθίλδη Μαγγίρα (ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ)

Ο αγαπητός μας Σωκράτης Μούσιος, "δεν έχει στασιό", όπως λέμε και στα χωριά μας. Την προπερασμένη Κυριακή έκανε εντυπωσιακή ...

Ο αγαπητός μας Σωκράτης Μούσιος, "δεν έχει στασιό", όπως λέμε και στα χωριά μας. Την προπερασμένη Κυριακή έκανε εντυπωσιακή εμφάνιση ως... καλογεροπαίδι στην αναπαράσταση της μάχης του μεγάλου σπηλαίου και την περασμένη Κυριακή έκανε εντυπωσιακή εμφάνιση... δεξιοτέχνη μπουζουξή δίπλα στην Ματθίλδη Μαγγίρα και στο YFSF 3 του ΑΝΤ1.
Οι πάντα έγκυρες πληροφορίες μας λένε οτι η παραγωγή της εκπομπής  ήθελε έναν γοητευτικό έφηβο για να πλαισίωση την κ. Μαγγίρα. Στο πλατό της εκπομπής βρισκόταν ο Σωκράτης που είχε πάει μαζί με τον δάσκαλο του χορού. Αμέσως το επιτελείο του ΑΝΤ1, κυρίως το γυναικείο, αναφώνησε "ο κύριος (Σωκράτης) είναι αυτό που θέλουμε."
Η εμφάνιση ήταν εντυπωσιακή όπως θα δείτε. Ελπίζουμε να μην μας τον αρπάξει το καλλιτεχνικό στερέωμα και χάσουμε μια αναντικατάστατη και πολυτάλαντη προσωπικότητα των Καλαβρύτων.
Σωκράτη εισαι φοβερός!!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.