HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Mακελειό στην Κωνσταντινούπολη

Δύο ισχυρές εκρήξεις σημειώθηκαν το βράδυ της Τρίτης στον τερματικό σταθμό αφίξεων του διεθνούς αεροδρομίου της Κωνσταντινούπολης. ...


Δύο ισχυρές εκρήξεις σημειώθηκαν το βράδυ της Τρίτης στον τερματικό σταθμό αφίξεων του διεθνούς αεροδρομίου της Κωνσταντινούπολης.
Σύμφωνα με το CNN Turk ακούστηκαν επίσης πυροβολισμοί κοντά στον χώρο του πάρκινγκ, ενώ το τουρκικό δίκτυο NTV επίσης κάνει λόγο για τουλάχιστον 40 τραυματίες και δέκα νεκρούς από τις εκρήξεις.
Αξιωματούχοι θεωρούν ότι πίσω από την επίθεση κρύβονται βομβιστές αυτοκτονίας. Οι Αρχές κάνουν λόγο για δύο υπόπτους, τους οποίους προσπάθησαν να τους εξουδετερώσουν. Οι ύποπτοι φέρονται να πυροδότησαν τα εκρηκτικά που έφεραν πάνω τους πριν περάσουν από τον έλεγχο ασφαλείας του αεροδρομίου και συγκεκριμένα το μηχάνημα των ακτίνων-Χ. Δεν έχει ξεκαθαριστεί εάν ανάμεσα στους νεκρούς συγκαταλέγονται και οι δράστες της επίθεσης.
Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, οι πυροβολισμοί σημειώθηκαν στον χώρο του πάρκινγκ του αεροδρομίου και προηγήθηκαν των εκρήξεων. Η μία εκ των εκρήξεων σημειώθηκε στον τερματικό σταθμό των διεθνών αφίξεων.
Άλλες μαρτυρίες, που επικαλείται το πρακτορείο RT, έκαναν λόγο για τέσσερις ενόπλους στον χώρο του πάρκινγκ.
Ασθενοφόρα μεταφέρουν τους τραυματίες στα νοσοκομεία. Το αεροδρόμιο έχει αποκλειστεί από τις Αρχές.






Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.