HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΓΩΝΙΑ ΣΤΟ ΒΟΥΡΑΪΚΟ - Έρευνες από δύτη- Καταφθάνει και η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης

Οι ώρες περνούν και δυστυχώς δεν υπάρχει τίποτα νεότερο από την επιχείρηση της ΕΜΑΚ για τον εντοπισμό και διάσωση 7χρονου που στις 2 π...

Οι ώρες περνούν και δυστυχώς δεν υπάρχει τίποτα νεότερο από την επιχείρηση της ΕΜΑΚ για τον εντοπισμό και διάσωση 7χρονου που στις 2 περίπου το μεσημέρι χάθηκε στη θέση στο σημείο "Σιφώνι" περίπου στο 7ο-8ο χλμ. της σιδηροδρομικής γραμμής, λίγο πιο πάνω από τα "Δικαστήρια". (διαβάστε εδω).
Σύμφωνα με πληροφορίες του kalavrytanews.com. στο σημείο καταφθάνει  δύτης της ΕΜΑΚ όπως επίσης και 10μελης ομάδα της Ελληνικής Ομάδας διάσωσης. Σύμφωνα με τα όσα δήλωσαν οι γονείς του που έκαναν μαζί του πεζοπορία, μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα το έχασαν από το οπτικό τους πεδίο, καθώς το παιδί έπεσε από την γέφυρα..
Την περιοχή ερευνούν 10 άνδρες της Πυροσβεστικής, πενταμελές πεζοπόρο κλιμάκιο της ΕΜΑΚ, ένας ειδικός αναρριχητής της ΕΜΑΚ και δύτες, προκειμένου να συνδράμουν στις έρευνες.
Για τον συντονισμό της επιχείρησης βρίσκεται εκεί και ο συντονιστής επιχειρήσεων με έδρα την Πάτρα Νικόλαος Νικολακόπουλος και ο διοικητής νομού της Π.Υ. Νικόλαος Ρουμελιώτης.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ
από Αλέξη Λεχουρίτη






Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.