Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Υποχρεωτική δημοσίευση στοιχείων για επιχορηγούμενους μη κερδοσκοπικούς φορείς

Με υπουργική απόφασή του, ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Χρ. Βερναρδάκης, προβλέπει την θέσπιση της υποχρεωτικής δημοσίευσης των απολ...

Με υπουργική απόφασή του, ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Χρ. Βερναρδάκης, προβλέπει την θέσπιση της υποχρεωτικής δημοσίευσης των απολογιστικών στοιχείων δαπανών μη κερδοσκοπικών φορέων που επιχορηγούνται με οποιονδήποτε τρόπο από τους φορείς της Γενικής Κυβέρνησης μέσω του κρατικού προϋπολογισμού, με το ποσό άνω των 3.000 ευρώ.
Η δημοσιοποίηση των στοιχείων, σύμφωνα με την υπουργική απόφαση θα γίνεται στο πρόγραμμα «Διαύγεια» στο πλαίσιο «της συνολικής στρατηγικής του Υπουργείου στην κατεύθυνση της ενίσχυσης της διαφάνειας και της δημόσιας λογοδοσίας», όπως αυτή προβλέπεται από το  άρθρο 10Β του Ν. 3861/2010 (ΦΕΚ 112/Α ́), και  όπως προστέθηκε με το άρθρο 16 του νόμου 4305/2014 (ΦΕΚ 237/Α ́).

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.