Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ο Προκόπης Παυλόπουλος Επίτιμος Διδάκτορας Πανεπιστημίου Πατρών

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, κ. Προκόπης Παυλόπουλος, θα αναγορευθεί Επίτιμος Διδάκτορας της Σχολής Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων ...

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, κ. Προκόπης Παυλόπουλος, θα αναγορευθεί Επίτιμος Διδάκτορας της Σχολής Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πατρών, μετά από πρόταση του Τμήματος Διαχείρισης Πολιτισμικού Περιβάλλοντος και Νέων Τεχνολογιών. Η Τελετή Αναγόρευσης θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Τελετών «Οδυσσέας Ελύτης», στο κτίριο Διοίκησης του Πανεπιστημίου, την Κυριακή 10 Ιουλίου 2016 και ώρα 12.00 το μεσημέρι.
Η Τελετή θα ξεκινήσει με την προσφώνηση της Πρυτάνεως, Καθηγήτριας Β. Κυριαζοπούλου και θα ακολουθήσουν οι χαιρετισμοί του Κοσμήτορος της Σχολής Οργάνωσης & Διοίκησης Επιχειρήσεων, Καθηγητή Δ. Σκούρα, και της Προέδρου του Τμήματος Διαχείρισης Πολιτισμικού Περιβάλλοντος και Νέων Τεχνολογιών, Αναπληρώτριας Καθηγήτριας Θ. Μονιούδη-Γαβαλά. Το έργο και την προσωπικότητα του Τιμωμένου θα παρουσιάσει ο Αναπληρωτής Καθηγητής και Πρόεδρος του Τμήματος Φιλοσοφίας, Δρ. Νομικής, Μιχαήλ Παρούσης. Θα ακολουθήσει η ανάγνωση του Ψηφίσματος και του κειμένου της Αναγόρευσης του κ. Παυλοπούλου σε Επίτιμο Διδάκτορα από τον Κοσμήτορα της Σχολής Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων και η ανάγνωση του Διδακτορικού Διπλώματος από την Πρύτανη του Πανεπιστημίου. Στη συνέχεια, θα πραγματοποιηθεί η περιένδυση του Προέδρου της Δημοκρατίας από την Πρύτανη και η επίδοση του μεταλλίου του Πανεπιστημίου Πατρών. Η Τελετή Αναγόρευσης θα ολοκληρωθεί με την ομιλία του Τιμωμένου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.