Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Έκθεση αγιογραφίας και ζωγραφικής της Σχολής Αγιογραφίας της Ιεράς Μητροπόλεώς Καλαβρύτων

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας, Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Αμβρόσιος, χάρη στην πρωτοβουλία, την ανύστακτη φροντίδα και την εμπνευσ...

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας, Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Αμβρόσιος, χάρη στην πρωτοβουλία, την ανύστακτη φροντίδα και την εμπνευσμένη καθοδήγηση του οποίου λειτουργεί η Σχολή επί οκτώ συναπτά έτη, ευχαριστεί θερμά τους Καθηγητές, που εθελοντικά προσέφεραν τις πολύτιμες υπηρεσίες τους :
α) τον κ. Ευάγγελο Γκίνη, αγιογράφο και ζωγράφο, ο οποίος δίδαξε την τεχνοτροπία της φορητής εικόνας με βάση την Κρητική και Μακεδονική Σχολή.
β) τον Αιδεσιμολογιώτατο Πρωτοπρεσβύτερο π. Νικόλαο Κίτσο, αγιογράφο, ο οποίος με την πολύτιμη εμπειρία του βοήθησε τους μαθητές στην αξιοποίηση του ταλέντου τους,διά πρακτικών ασκήσεων.
γ) την κ. Χρύσα Ταβλά, ζωγράφο, η οποία δίδαξε μαθήματα ζωγραφικής και γλυπτικής.
δ) την κ. Χρύσα Δημητρίου- Σταθοπούλου, πού είχε αναλάβει την γραμματειακή υποστήριξη της Σχολής. 
Και συγχαίρει θερμά όλους τους μαθητές, τα όμορφα έργα των οποίων, στην αγιογραφία, τη ζωγραφική και τη γλυπτική αποδεικνύουν το πλούσιο ταλέντο τους. 
Η Ιερά Μητρόπολη ευχαριστεί θερμά τον Δήμαρχο Αιγιαλείας κ. Αθανάσιο Παναγόπουλο και την Πρόεδρο της ΔΗΚΕΠΑ κ. Μαρία Τσουκαλά, οι οποίοι ευγενώς, με προθυμία και αγάπη μας παρεχώρησαν την αίθουσα της έκθεσης στο Αρχοντικό «Παναγιωτόπουλου»
Η έκθεση θα παραμείνει ανοικτή έως την Κυριακή 19 Ιουνίου.
Ώρες Επίσκεψης: καθημερινά 6:30 - 8:30 μ.μ..
Είσοδος Ελεύθερη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.