HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ο σύλλογος Λειβαρτζινών Πάτρας στο Οlympia Culture Festivals

Τα χορευτικά τμήματα του συλλόγου Λειβαρτζινών Πάτρας θα λάβουν μέρος στο Φεστιβάλ Χορών και Χορωδιών που θα πραγματοποιηθεί από τις 17/6-26...

Τα χορευτικά τμήματα του συλλόγου Λειβαρτζινών Πάτρας θα λάβουν μέρος στο Φεστιβάλ Χορών και Χορωδιών που θα πραγματοποιηθεί από τις 17/6-26/6 στο ξενοδοχείο Epihotel Odysseas στο Κατάκολο Ηλείας. 
Με το Οlympia Culture Festivals  γίνεται μια προσπάθεια να αναδειχθεί η αξία του Πολιτιστικού Τουρισμού και ειδικά στην περιοχή της Ολυμπίας, που αποτελεί κοιτίδα και παγκόσμιο σημείο αναφοράς για τον Πολιτισμό και τον Αθλητισμό.
Το Φεστιβάλ Χορών και Χορωδιών, είναι μέρος της Τριλογίας του Οlympia Culture Festivals, τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και θα πραγματοποιηθεί Πρόκειται για ένα δυναμικό Φεστιβάλ, διεθνούς χαρακτήρα, με φιλοξενούμενους από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό. Ήδη η συμμετοχή έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία καθώς θα λάβουν μέρος 700 και πλέον άτομα.
Οι Λειβαρτζινοί θα χορέψουν την πρώτη ημέρα του φεστιβάλ, Παρασκευή 17 Ιουνίου 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.