HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΛΕΙΒΑΡΤΖΙ Εκατό χρόνια πριν!!!

Μια εξαιρετικά σπάνια φωτογραφία στα μέσα της δεύτερης δεκαετίας του εικοστού αιώνα: Ο ιστορικός Πύργος του Τομαρά στη συνοικία Περιτσαί...

Μια εξαιρετικά σπάνια φωτογραφία στα μέσα της δεύτερης δεκαετίας του εικοστού αιώνα: Ο ιστορικός Πύργος του Τομαρά στη συνοικία Περιτσαίοι, στο Λειβάρτζι! (Πρώτο θέμα το σχολείο).
Σε προσεχές εκτενές άρθρο μας θα παρουσιάσουμε κι άλλες φωτογραφίες του χωριού (και όχι μόνο) της ίδιας χρονικής περιόδου και θα αποκαλύψουμε την πηγή.
 Απομεινάρια του Πύργου του Τομαρά σήμερα, πάνω στα οποία ο αείμνηστος Λειβαρτζινός εκπαιδευτικός και συγγραφέας Θεόδωρος (Λάκης) Κωνσταντίνου έγραψε την ιστορία σε μαρμάρινη πλάκα!

Νίκος Παπακωνσταντόπουλος

Ο Νίκος Παπακωνσταντόπουλος γεννήθηκε στο Λειβάρτζι του Δήμου Καλαβρύτων. Πέραν του λειτουργήματός του (Διπλωματούχος Νοσηλευτής) δραστηριοποιείται και στο λογοτεχνικό χώρο, με εκδόσεις βιβλίων και δημοσιεύσεις άρθρων στον έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο. Είναι παντρεμένος με την Ελένη Γάλλιου από το Γοργόμυλο Πρέβεζας και έχουν δύο παιδιά.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.