HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΓΡΙΔΙ: Εορτή της Αναλήψεως σ ένα μοναδικό ξωκλήσι - Όσοι πιστοί λοιπόν, προσέλθετε!

Ο σύλλογος Αγριδίου, γιορτάζει όπως κάθε χρονο την  Ανάληψη του Σωτήρος. Η γιορτή θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 11 Ιουνίου (μετά την Πέμ...

Ο σύλλογος Αγριδίου, γιορτάζει όπως κάθε χρονο την  Ανάληψη του Σωτήρος. Η γιορτή θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 11 Ιουνίου (μετά την Πέμπτη της Αναλήψεως). Όσοι παραβρεθούν στο εκκλησάκι του βουνού, θα απολαύσουν το απέραντο γαλάζιο του κοντινού ουρανού, το λουλουδιασμένο ανοιξιάτικο τοπίο πλαισιωμένο με τα υπέροχα κελαϊδίσματα των πουλιών.
Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, θα ακολουθήσει η ίδια διαδικασία που γίνεται όλα τα χρόνια. Θα γίνει αρτοκλασία, θα δοθεί και θα κληρωθεί η παραδοσιακή κουλούρα, θα κεραστεί ο κόσμος με τοπικά και παραδοσιακά γλυκίσματα, ενώ λίγο πιο κάτω, στη φημισμένη Παλιορούμελη, κάτω από τα σκιερά δέντρα θα γίνει το φαγοπότι.
Η όλη διαδρομή συνδυάζει ταυτόχρονα εκτός από τον απώτερο σκοπό που δεν είναι άλλος από τον εκκλησιασμό, την……..πρωινή γυμναστική στη φύση.
Όσοι πιστοί λοιπόν, προσέλθετε!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.