HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Παρουσίαση του βιβλίου του Ηρακλή Ρούπα στις 20 Μαΐου στην Πάτρα

Εκδήλωση για την παρουσίαση του βιβλίου του οικονομολόγου και αχαιού πολιτικού Ηρακλή Ρούπα "Αχαΐα - Ανθολόγιο τεχνημάτων - Mια σύγ...

Εκδήλωση για την παρουσίαση του βιβλίου του οικονομολόγου και αχαιού πολιτικού Ηρακλή Ρούπα "Αχαΐα - Ανθολόγιο τεχνημάτων - Mια σύγχρονη ματιά στις επιταγές των καιρών" θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 20 Μαΐου στις 7:45 μ.μ. στο ξενοδοχείο ΑΣΤΗΡ.
"Aντιπαλεύοντας τον πολιτικό αυτισμό κι όλους όσοι αγνοούν εκούσια το ρητορικό ερώτημα «εάν φονευθώσιν όλοι οι Έλληνες, ποίος θα πληρώνη το χαράτσι;»
Ανάγκη ρίξης και αντίδρασης ως πηγές ανάπτυξης και καινοτομίας στην οικονομία και την πολιτική της Αχαΐας", αναφέρει χαρακτηριστικά ο συγγραφέας.
Την εκδήλωση θα συντονίζει ο δημοσιογράφος Παντελής Καψής και θα προλογίσουν οι Παύλος Γερουλάνος (πρώην υπουργός) Στέφανος Ξεκαλάκης (γραμματέας ΚΠΕ ΠΑΣΟΚ) και ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Πατρών Παναγιώτης Γκούμας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.