HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΙΓΙΟ: "Σήκωσαν" το χρηματοκιβώτιο από τον Δικηγορικό Σύλλογο Αιγίου!

Σήμερα 14/4 γύρω στις 3.30 τα ξημερώματα, άγνωστοι δράστες (περίπου 4-5, σύμφωνα με τις κάμερες ασφαλείας του κτιρίου) έσπασαν τζάμι παρ...

Σήμερα 14/4 γύρω στις 3.30 τα ξημερώματα, άγνωστοι δράστες (περίπου 4-5, σύμφωνα με τις κάμερες ασφαλείας του κτιρίου) έσπασαν τζάμι παραθύρου και εισήλθαν ανενόχλητοι στο κτίριο, μιας και δεν λειτούργησε ο συναγερμός, μπαίνοντας ακολούθως στο γραφείο του ΔΣΑ και αφαιρώντας...ολόκληρο το χρηματοκιβώτιο!
Μιλώντας στο filodimos.gr ο πρόεδρος του ΔΣΑ κ. Γιώργος Μπέσκος ανέφερε πως στο χρηματοκιβώτιο υπήρχαν γύρω στα 2.000 ευρώ μετρητά αλλά και ένσημα και παράβολα αξίας πάνω από 30.000 ευρώ, τα οποία έχουν χρεωθεί οι υπάλληλοι του συλλόγου προς τη ΔΟΥ Αιγίου. "Αυτά τα παράβολα είναι άχρηστα για τους διαρρήκτες και θα ήταν ευχής έργον να μας τα επιστραφούν με κάποιον τρόπο, διότι είναι χρεωμένα στους υπάλληλους που δεν φταίνε τίποτα" σημείωσε ο κ. Μπέσκος.
Για το περιστατικό κλήθηκε αρμοδίως η Αστυνομία, που πραγματοποιεί έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών.
Πέπη Σπηλιωτοπούλου

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.