Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΠΛΑΤΑΝΙΤΣΑ: Σε εξέλιξη τα έργα υποδομής στον ορεινό οικισμό (φωτο)

Με εντατικούς ρυθμούς ξεκίνησαν και συνεχίζονται τα έργα στον οικισμό Πλατανίτσα της κοινότητας Αγραμπέλων Καλαβρύτων.  Ο οικισμός είχ...

Με εντατικούς ρυθμούς ξεκίνησαν και συνεχίζονται τα έργα στον οικισμό Πλατανίτσα της κοινότητας Αγραμπέλων Καλαβρύτων. 
Ο οικισμός είχε υποστεί μεγάλες καταστροφές κυρίως από την θεομηνία που έπληξε το περασμένο καλοκαίρι (30-6-15) την περιοχή, όταν υπερχείλισαν τα ποτάμια, οι χείμαρροι και τα ρέματα, καταστρέφοντας ολοσχερώς το οδικό δίκτυο του οικισμού, και αποσάθρωσαν τις γέφυρες του οικισμού, προκαλώντας τεράστιες καταστροφές. Ο Δήμος Καλαβρύτων είχε ζητήσει με επείγουσα επιστολή του Δημάρχου προς την Περιφέρεια, έκτακτη βοήθεια οικονομική - υλικοτεχνική, αλλά και την σύνταξη μελέτης από ειδικούς επιστήμονες πολιτικούς μηχανικούς, γεωλόγους κλπ. για να διαπιστώσουν και να εκτιμήσουν το πραγματικό μέγεθος των τεράστιων ζημιών και να προτείνουν τρόπους άμεσης αντιμετώπισής τους. Με την ολοκλήρωση των μελετών και την εξέυρεση των απαιτούμενων πόρων το έργο ξεκίνησε. 
Τα έργα όπως μαρτυρούν σημερινές (27/3/16) φωτογραφίες, είναι σε πλήρη εξέλιξη και το συντομότερο δυνατό θα έχουμε την ολοκλήρωσή τους ώστε να διασφαλιστούν οι ζωές και οι περιουσίες των κατοίκων της ορεινής αυτής περιοχής.  


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.