HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΡΙΝΟΦΥΤΑ: Εκδήλωση αποδήμων Κρινοφυτινών (φωτο)

γράφει ο Κώστας Κατσιάρης Μία λαοθάλασσα αποδήμων Κρινοφυτινών στην Αττική, εκατέκλυσεν, την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2016, την αίθουσα ...

γράφει ο Κώστας Κατσιάρης
Μία λαοθάλασσα αποδήμων Κρινοφυτινών στην Αττική, εκατέκλυσεν, την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2016, την αίθουσα όπου επραγματοποιήθη η 30η Ετήσια Τακτική Γενική Απολογιστική Συνέλευση των μελών της Ενώσεως Κρινοφυτινών «Οι Άγιοι Θεόδωροι», και η κοπή της πίττας του έτους 2016. Δεν υπήρχαν καρέκλες και τραπέζια κενά. 
Μάλιστα οι πελάτες του ξενοδοχείου Τιτάνια όπου εφιλοξένησεν την εκδήλωση εδιαμαρτυρήθησαν εντόνως… διότι δεν είχαν που να καθίσουν.
Τελικώς… εμετρήσαμε περίπου είκοσι Κρινοφυτινούς. Είκοσι αλλά σπουδαίοι!!!
Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους αυτούς… τους δυστυχώς ολίγους… αλλά μεγάλους στην ψυχή, μα πιότερο ευαίσθητους. Μπράβο γιατί εσυστρατεύθησαν για μια ακόμα φορά με την Ένωσιν και όπως επί δεκαέξι χρόνια, επήραν μέρος στην 30ην Γενική Συνέλευση και την κοπή πίττας 2016. Με την οικονομικήν προσφοράν των, συνολικώς εισεπράχθησαν (155,00) ευρώ.
Οι άλλοι οι πολλοί, οι οποίοι ολιγώρησαν απουσιάζοντες, ας κάμουν την αυτοκριτική των!! Ας βάλλουν το χέρι στην καρδιά και ας σκεφτούν τι θα πουν όταν θα αναγκασθούν να απολογηθούν συνειδησιακά, συγγενικά, συγχωριανά, συμπατριωτικά.
Η Ένωση Κρινοφυτινών γι’ αυτούς είναι περιττή πολυτέλεια. Το μόνο που έχουν να είπουν είναι ότι οι… άλλοι σύλλογοι κάμνουν ωραίες εκδηλώσεις, αλλά ούτε και σε αυτές πηγαίνουν.
Δυστυχώς στα δεκαέξι χρόνια προεδρίας μου ουδέν είδα. Παρά την τιτάνια προσπάθεια μου, με την συμπαράσταση των εξαιρέτων και αγνών μελών όλων των Διοικητικών Συμβουλίων. Η εμπιστοσύνη αυτών με κράτησε ενεργό και θαρραλέο.
Τους ευχαριστώ ΚΑΙ δημοσίως.
Εμείς πάντως οι ολίγοι απόδημοι γενναίοι Κρινοφυτινοί, με πνεύμα πατριωτικής κατανόησης και χαράς, επραγματοποιήσαμε την 30ην Γενική Απολογιστική Συνέλευση, του έτους -2015- και την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίττας του έτους -2016- στην Αθήνα, την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2014.
Την εκδήλωση ευλόγησε ο καλεσμένος, από τον πρόεδρο Κώστα Κατσιάρη, Πανοσιώτατος Αρχιμανδρίτης Πατέρας Θεοδώρητος Ανδριόπουλος, εκ Κέρτεζης Καλαβρύτων, υπηρετήσας στο στρατό και εξελθών με τον βαθμό του Υποστρατήγου. 
Είπε αρκετά καλά και ευχήθηκε τα καλύτερα στην Ένωση και τους Κρινοφυτινούς… 
Τον ευχαριστώ και εύχομαι ο Θεός να του χαρίζει υγεία και κουράγιο στην ιερατική αποστολή του.
Το τυχερό φλουρί, που αντιπροσώπευε ένα ανδρικό ρολόϊ χειρός, έτυχε στην μικρή Νεφέλη εγγονή του Προέδρου Κατσιάρη Κώστα, στην οποίαν οι παρευρισκόμενοι ευχήθησαν, να είναι πάντα καλότυχη, με υγεία και καλή πρόοδο.
Με την έναρξη των εργασιών της Συνέλευσης, ο Πρόεδρος Κώστας Κατσιάρης, καλωσόρισε τον Αρχιμανδρίτη π. Θεοδώρητο και τους παρευρισκομένους, μ’ ευχαριστίες, για την ανταπόκριση των και ευχήθηκε, για το νέο έτος, Υγεία, και Ελπίδα… 
Στην συνέχεια εξελέγη τριμελές Προεδρείο, όπου αποτελούσαν, οι Αικατερίνη Παν. Ζουμή-Χατζηδημητρίου, Πρόεδρος, Δημήτριος Κων. Ντακόλιας, Γραμματέας και Αθανάσιος Γ. και Μαρίας Κουφός, Μέλος, προκειμένου να διευθύνει τις εργασίες της Γ/Σ. Ακόμη ο κ. Κατσιάρης πρότεινε στα παρόντα μέλη να τεθεί και εγκριθεί, από την Γενική Συνέλευση, ως πέμπτο θέμα ημερησίας διάταξης:
«Να παραιτηθεί η Ένωσις Κρινοφυτινών «Οι Άγιοι Θεόδωροι», από την χρήση του κτηρίου του Δημοτικού Σχολείου Κρινοφύτων, την οποίαν κατέχει με τις έγκυρες αποφάσεις, καθότι το εν λόγω κτήριο είναι πλέον κατεστραμμένο και λεηλατημένο». Καί όντως ενεκρίθη. 
Μετά από ανταλλαγή απόψεων η συνέλευση αποφάσισε την επιστροφή χρήσης του σχολείου --με ότι αυτό συνεπάγεται -- , στο Δήμο Καλαβρύτων Ίδιοκτήτη. Ακολούθησε η πραγματοποίηση λογοδοσίας και απαλλαγή του Δ.Σ. με την ανάλυση του Διοικητικού και Οικονομικού Απολογισμού, του έτους 2015 και Προϋπολογισμού του 2016. Κάποια μέλη διατύπωσαν παράπονα λέγοντας ότι η Ένωση θα έπρεπε να παρουσιάσει έργα, για να προσφέρουν περισσότερα χρήματα. 
Απαντώντας ο κ. Κατσιάρης είπε, ότι στο ταμείο υπάρχουν μόνο (1034,25) ευρώ και είναι αδύνατον να σκεπτόμεθα για οτιδήποτε και ακόμη ό,τι οι συγχωριανοί μας δεν ενδιαφέρονται για την Ένωσιν… Και ανακοίνωσε ότι στο τέλος του έτους -2016- τελειώνει η θητεία του – δεκαέξι χρόνια- και δεν προτίθεται να είναι άλλο πρόεδρος. 
Στο τέλος της συζήτησης εψηφίσθησαν όλα τα θέματα θετικώς και ομοφώνως. Και όλες οι εργασίες της 30ης Γενικής Συνέλευσης, επραγματοποιήθησαν επιτυχώς και έκλεισαν σε φιλικό κλίμα και ευχήθησαν όλοι να πάει καλύτερα η Ένωσις… Είθε!! 
Οι διάδοχοι, ας έχουν καλύτερη τύχη…
Αθήναι 10-3-2016
Διά την Ένωσιν, Ο Γράφων Πρόεδρος Κώστας Κατσιάρης

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.