HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Η αναπαράσταση στην Αργυρούπολη από την θεατρική ομάδα "ΠΑΝΟΣ ΜΙΧΟΣ" (φωτο)

Αυτήν την ώρα στην Αργυρούπολη Αττικής στον προαύλιο χώρο του Ι.Ν. Αγίας Τριάδος, παρουσιάζεται η αναπαράσταση της έναρξης της επανάστ...

Αυτήν την ώρα στην Αργυρούπολη Αττικής στον προαύλιο χώρο του Ι.Ν. Αγίας Τριάδος, παρουσιάζεται η αναπαράσταση της έναρξης της επανάσταση από την θεατρική ομάδα Καλαβρύτων "ΠΑΝΟΣ ΜΙΧΟΣ". Την εκδήλωση διοργανώνουν ο Σύλλογος Πελοποννησίων Ελληνικού-Αργυρούπολης, ο "ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ" σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό και Λαογραφικό Σύλλογο "Η ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ" και υπό την αιγίδα του Δήμου Καλαβρύτων.  Στην εκδήλωση παραβρίσκονται ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Λαζουράς, ο Δήμαρχος Ελληνικού - Αργυρούπολης κ. Γιάννης Κωνσταντάτος, η Εκτελεστική γραμματέας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος κ. Διονυσία Μράτου, ο Αντιδήμαρχος Αγίου Δημητρίου και πρόεδρος του συλλόγου Σοποτινών κ. Σούλης Σοφινόπουλος, μέλη του Δ.Σ. της Παγκαλαβρυτινής Ένωσης και της Ένωσης Καλαβρυτινή Αθήνας, εκπρόσωποι συλλόγων και πλήθος κόσμου.
Να θυμίσουμε οτι αύριο Κυριακή 20 Μαρτίου στις 12:00 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί η αναπαράσταση στην Παλαιά Βουλή στην εκδήλωση που διοργανώνει η Παγκαλαβρυτινή ΈΝωση και είναι υπό την αιγίδα Δήμου Καλαβρύτων και Περιφέρειας Αττικής. 




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.