HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΝΩ ΚΛΕΙΤΟΡΙΑ: Η εκδήλωση του συλλόγου των απανταχού Καρνεσιωτών

Το Σάββατο 12 Μαρτίου 2016 το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου μας αψηφώντας τον άστατο καιρό πραγματοποίησε την κοπή της πρωτοχρονιά...

Το Σάββατο 12 Μαρτίου 2016 το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου μας αψηφώντας τον άστατο καιρό πραγματοποίησε την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στο παραδοσικό καφενείο του χωριού μας. 
Η παραδοσιακά, πλέον επιτυχημένη εκδήλωση, πραγματοποιήθηκε με την συμμετοχή πολλών συγχωριανών και φίλων. 
Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Άνω Κλειτορίας κ. Σπήλιος Μπαλαφούτας, ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκομένους, χαιρέτισε πατριωτικά το Τοπικό Προέδρο του χωριού κ. Χρήστο Παπαγιαννόπουλο και τους Επίτιμους Τοπικούς Προέδρους κ.κ. Παναγιώτη Ζαβούρη και Θεόδωρο Παπαδόπουλο, ευχόμενος Καλή Χρονιά με Υγεία, επισημαίνοντας ότι θα πρέπει να υπάρχει αγαστή συνεργασία με όλους τους φορείς τόσο για το κοινό καλό του χωριού, όσο και του τόπου.
Την πρωτοχρονιάτικη πίτα ευλόγησε ο αιδεσιμώτατος πάτερ Ασημάκης και ιερέας του χωριού μας, ενώ η τυχερή της χρονιάς ήταν η μικρή Μυρτώ Καμζόλα, κόρη του συγχωριανού μας κ.Γιάννη Καμζόλα και της κ,Βαγγελιώ Ζαπάντη της οποίας ευχόμαστε Καλή Πρόοδο και να είναι πάντα καλότυχη!!!!!. 
Την εκδήλωσή μας τίμησαν με την παρουσία τους, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Σωτήρης Δουκλιάς, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αρχαίος Κλείτωρ κ. Χρήστος Καμπέρος, και η Πρόεδρος κ. Μαριάνθη Χρονοπούλου με την Γεν. Γραμματέα κ. Άννα Παπαδοπούλου από το Σύλλογο Σκοταναίων.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Άνω Κλειτορίας, θέλει να εκφράσει τις πιο θερμές του ευχαριστίες σ΄όλους τους Καρνεσιώτες και δη,στην δραστήρια νεολαία που στηρίζει και δίνει πάντα το παρών σε κάθε εκδήλωση καθώς επίσης και για την γενναιόδωρη συμβολή της κ. Δήμητρας Παπαδοπούλου, η οποία έφτιαξε και προσέφερε την πρωτοχρονιάτικη πίτα και πολλά άλλα γλυκίσματα καθώς επίσης και στους ιδιοκτήτες του καφενείου κ,Γιωργο Αθανασόπουλο και της κ.Αννα Τσίκα.οι οποίοι παραχώρησαν το χώρο για την πραγματοποίηση της εκδήλωση μας.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.