HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ο Γ.Παπαδημητρόπουλος γράφει για τον αείμνηστο Γιάννη Καστριώτη

ΣΤΟΝ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟ ΦΙΛΟ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΣΤΡΙΩΤΗ γράφει ο Γιώργος Αλ. Παπαδημητρόπουλος Γαμπρός του χωριού μου ήταν ο αείμννηστος Γιάννης, σύζυγ...

ΣΤΟΝ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟ ΦΙΛΟ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΣΤΡΙΩΤΗ
γράφει ο Γιώργος Αλ. Παπαδημητρόπουλος
Γαμπρός του χωριού μου ήταν ο αείμννηστος Γιάννης, σύζυγος της Ιωάννας Αγρίου και για μας τους Βυσσωκιώτες της «Τζάννας» του Βασίλη του Αγριου.
Ήταν μια προσωπικότητα του πνευματικού κόσμου, κοσμούσε με την παρουσία του το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων του οποίου ήταν Γεν. Διευθυντής. Ήταν  ένας αριστοκράτης στη ζωή του, ευγενής, γελαστός, προσηνής στις συναναστροφές του, το γραφειο του εκεί στην Ακαδημίας, ήταν πάντα με ανοικτές τις πόρτες.
Διέπρεψε στην επιστήμη του, την οικονομία, διδάκτωρ πολλών Πανεπιστημίων, συγγραφέας πολλών οικονομικών συγγραμμάτων.
Για αυτή του την προσφορά, το Ταμείο και είναι προς τιμή του, τίμησε την περασμένη εβδομάδα στο αμφιθέατρό του, τον αείμνηστο. Πολλύς κόσμος και προσωπικότητες μίλησαν για το Γιάννη. Εγώ δεν ήμουν εκεί, εκτάκτως μετέβην εκτός Αθηνών σε εξόδιο ακολουθία συναδέλφου.
Θέλω να ζητήσω συγνώμη από την Τζάννα και την κόρη της Μιρέλλα, που καίτοι με προσκάλεσαν , δεν μπόρεσα να ανταποκριθώ, στο φιλολογικό μνημόσυνο του φίλου μου. Θα ευχηθώ ομως στην οικογένειά του να ζήσουν, να ζήσουμε όλοι μας να τον θυμόμαστε, του αξίζει.
Γιάννη έφυγες και δεν ζεις την κατάντια και τη φτώχεια του Ελληνικού λαού αυτήν την υπερήφανη χώρα και το λαό της και όλα αυτά από την ανικανότητα, διαχρονικά του πολιτικού συστήματος. Θα στενοχωριόσουν Γιάννη.

Γιώργος Αλ. Παπαδημητρόπουλος
Αντιστράτηγος ε.α.
Επιτιμος Υπαρχηγός ΕΛΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.