HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΝΩ ΚΛΕΙΤΟΡΙΑ: Με επιτυχία το χειμερινό συναπάντημα των Καρνεσιωτών

Στις 6 Μαρτίου, έλαβε χώρα το χειμερινό συναπάντημα του χωριού μας. ΤΟ Δ.Σ του Συλλόγου έμεινε ευχαριστημένο από την προσέλευση του κ...

Στις 6 Μαρτίου, έλαβε χώρα το χειμερινό συναπάντημα του χωριού μας. ΤΟ Δ.Σ του Συλλόγου έμεινε ευχαριστημένο από την προσέλευση του κόσμου. Το σημαντικό είναι να ερχόμαστε κοντά με τέτοιες εκδηλώσεις και να δίνεται η ευκαιρία σε όσους το επιθυμούν, να στηρίζουν το Σύλλογο μας και να συναντούν και τους υπόλοιπους Καρνεσιώτες. 
Στο φετινό μας συναπάντημα εν Αθήναις, το γλέντι δεν είχε προηγούμενο. «Ταξιδέψαμε» με την όμορφη φωνή της συμπατριώτισσας μας Αιμιλίας Οικονόμου, η οποία μας διασκέδαζε χωρίς να δεχτεί να πάρει αμοιβή, προσφέροντας τις υπηρεσίες της αφιλοκερδώς, όπως πάντα, από όποιο πόστο κι αν της έχει ζητηθεί να το κάνει.
Ταυτόχρονα, στην ομιλία καλωσορίσματος του, ο Πρόεδρος του Συλλόγου μας, Σπήλιος Μπαλαφούτας, ευχαρίστησε τον κόσμο που μας τίμησε με την παρουσία του και έκανε μια αποτίμηση των πεπραγμένων της τριετίας που πέρασε. 
Τη σκυτάλη πήραν οι Καρνεσιώτες που δημιούργησαν μια όαση διασκέδασης που κράτησε όσο κανείς δεν φανταζόταν. Αξίζει να σημειωθεί πως το γλέντι δεν θα σταματούσε εάν το κέντρο που μας φιλοξενούσε δεν έπρεπε να κλείσει. 
Να σημειώσουμε πως με την παρουσία τους στο γλέντι του Καρνεσίου, μας τίμησαν οι επίτιμοι πρόεδροι του Συλλόγου μας, κύριος Νίκος Ανδριόπουλος και κυρία Γιώτα Σκουλούδη. Επίσης, το παρόν έδωσε ο αιδεσιμώτατος πατήρ Θεόδωρος Μητρόπουλος, από το Σύλλογο Σκοτάνης παραβρέθηκε η πρόεδρος κυρία Μαριάνθη Χρονοπούλου και η γραμματέας του Συλλόγου κυρία Άννα Παπαδοπούλου. καθώς και ο πρόεδρος του Συλλόγου Λυκούριας, κύριος Σωκράτης Μούσιος. Επίσης από το χωρίο ήρθαν η κυρία Δήμητρα ΣκορδΑ, ο Θοδωρής Παπαδόπουλος, η κυρία Άννα Τσίκα η Ευγενία Αθανασοπούλου και ο Χρήστος Ζαβούρης.
Ευχόμαστε, κάθε χρόνο να διασκεδάζουμε τόσο και να τιμούμε με τέτοιο γλέντι και χορό, το χωριό μας.
Το Δ.Σ. του Συλλόγου

οι τρεις Πρόεδροι: Σ.Μούσιος (Λυκούρια). Μ.Χρονοπούλου (Σκοτάνη) και Σπ. Μπαλαφούτας (Άνω Κλειτορία)

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.