HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Η Δάφνη Καλαβρύτων τιμά το 1821 με μοναδικές εκδηλώσεις - Το πρόγραμμα

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η Δάφνη Καλαβρύτων τιμά με ξεχωριστό τρόπο την εθνική μας εορτή. Το διοικητικό συμβούλιο των Δαφναίων Αθ...

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η Δάφνη Καλαβρύτων τιμά με ξεχωριστό τρόπο την εθνική μας εορτή. Το διοικητικό συμβούλιο των Δαφναίων Αθήνας και Πειραιά σε συνεργασία με την τοπική κοινότητα και την συμμετοχή όλων των Δαφναίων διοργανώνουν την περίφημη λαμπαδηδρομία με εμπροσθοφυλακή τη νεολαία.
Σπουδαίο και φωτεινό το θέαμα οι λαμπαδηδρόμοι με αναμμένους πυρσούς να διασχίζουν τους ήσυχους δρόμους του χωριού, διαταράσσοντας την ήρεμη καθημερινότητα.
Μετά από μια μεγάλη διαδρομή ανάμεσα σε δρόμους και σοκάκια θα καταλήξουν στην ράχη όπου θα φωταγωγήσουν το πετρόφτιαχτο, δοξασμένο 1821. Ανήμερα της εθνικής εορτής και μετά την δοξολογία και την παρέλαση των μικρών μαθητών θα πραγματοποιηθεί αγώνας δρόμου 1.821μέτρων.
Το πρόγραμμα αναλυτικά: 
Πέμπτη 24/3/2016
-Λαμπαδηδρομία στους δρόμους του χωριού 
-Φωταγώγηση του πετρόκτιστου 1821 στη "Ράχη"
-Ρίψη πυροτεχνημάτων
Παρασκευή 25/3/2016
-Εορτασμός της εθνικής επετείου (δοξολογία, κατάθεση στεφάνων, απαγγελία ποιημάτων από τους μαθητές και παρέλαση όλων των σχολείων μας)
-Πραγματοποίηση αγώνα δρόμου 1.821 μ. με μετάλλια για όλους τους συμμετέχοντες
-Κύπελλο και χρηματικό έπαθλο για τον 1ο νικητή 
-Χρηματικά έπαθλα για τον 2ο και 3ο νικητή αλλά και την 1η αθλήτρια 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.