HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΠΑΟΣ: Επιστολή - Απάντηση σε δημοσίευμα για το Βεσίνι

Σχετικά με επιστολή του κ. Γιαννακόπουλου που δημοσίευσε το kalavrytanews.com με την οποία καταδεικνύει το πρόβλημα της ρύπανσης του περιβάλ...

Σχετικά με επιστολή του κ. Γιαννακόπουλου που δημοσίευσε το kalavrytanews.com με την οποία καταδεικνύει το πρόβλημα της ρύπανσης του περιβάλλοντος και την εκτός ελέγχου ρίψη μπαζών και σκουπιδιών στην περιοχή του Βεσινίου, σ εναν οικισμό που χαρακτηρίζεται παραδοσιακός (διαβάστε εδώ), λάβαμε επιστολή - απάντηση της κ. Πανουτσακοπούλου Μαρίας.
Η Επιστολή - Απάντηση έχει ως εξής: 
Ονομάζομαι Πανουτσακοπούλου Μαρία και είμαι κάτοικος Πάου. Σε απάντηση της ανοιχτής επιστολής του κ. Γιαννακόπουλου Γιώργου κατοίκου Πάου, προς την εφημερίδα σας θα ήθελα να επισημάνω τα εξής:
Το όνομα του χωριού μας είναι η Πάος, της Πάου
Θα πρέπει να μας αποδείξει ότι πρόκειται για φωτογραφίες που έχουν ληφθεί  από ρέματα που βρίσκονται στον παραδοσιακό οικισμό ‘’Βεσίνι’’
Εκτιμώ βαθύτατα την ευαισθησία του κ. Γιαννακόπουλου για το περιβάλλον και όσα ‘περί βιασμού’ του αναφέρει, συμφωνώ απολύτως για τα θέματα του περιβάλλοντος καθώς και τα περί ημερίδων και ανακύκλωσης.
Μου προκαλεί όμως μεγάλη έκπληξη το γεγονός ότι στο δημοτικό χώρο που βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το σπίτι του επικρατεί αυτή η κατάσταση που αποτυπώνεται στις φωτογραφίες που επισυνάπτω και δεν είδε απολύτως τίποτε. ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ;!!!
Με την ευκαιρία απευθύνομαι στο Δήμο Καλαβρύτων και ενημερώνω πως αυτή η κατάσταση στο χώρο επικρατεί περίπου 5 με 6 μήνες. Δεν είναι ώρα να ξεβρομίσουμε;
Επίσης δεν είναι ώρα να ενημερωθούν οι πολίτες για τον τρόπο που μπορούν να πετούν τα μεγάλα αντικείμενα; Δε νομίζω να χρειάζονται ημερίδες γι’ αυτό. Λίγη δουλειά από το Δήμο και πολλή ευαισθησία από τους πολίτες.
Ευχαριστώ για τη φιλοξενία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.