HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Πάτρα: Συνελήφθη 26χρονος που διακινούσε κοκαΐνη και χασίς σε καρναβαλιστές

Την έξαρση και το κέφι που επικρατούσε κατά την διάρκεια των εκδηλώσεων του Πατρινού Καρναβαλιού εκμεταλλευόταν ένας νεαρός Έλληνας για να δ...

Την έξαρση και το κέφι που επικρατούσε κατά την διάρκεια των εκδηλώσεων του Πατρινού Καρναβαλιού εκμεταλλευόταν ένας νεαρός Έλληνας για να διακινήσει ποσότητες ναρκωτικών στους καρναβαλιστές! Τον πρόδωσε, όμως, ένας από τους «πελάτες» του.
Η αποκάλυψη της δραστηριότητας του διακινητή έγινε όταν συνελήφθη από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας ένας 26χρονος, έχοντας πάνω του περίπου τρία γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης. Ο νεαρός αποκάλυψε από ποιον είχε προμηθευτεί τα ναρκωτικά και οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. δεν άργησαν να εντοπίσουν τον 29χρονο διακινητή.
Πάνω του, βρέθηκαν 5,6 γραμμάρια κοκαΐνης τα οποία κατασχέθηκαν και, κατά την έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του, βρέθηκαν άλλα 12 γραμμάρια κοκαΐνης, πέντε γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και μία ζυγαριά ακριβείας. Ο νεαρός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών με την κατηγορία της διακίνησης, ενώ ο 26χρονος καηγορείται για αγορά και κατοχή ναρκωτικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.