HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΛΕΙΤΟΡΑΣ: Έκοψε την πίτα του η κοινότητα σε μια όμορφη εκδήλωση (VIDEO-FOTO)

Την πίτα του όμορφου Κλείτορα έκοψε χθες Τετάρτη 30 Φεβρουαρίου 2016 ο Πρόεδρος της τοπικής ενότητας κ. Νικόλαος Θωμάς σε μια ζεστή ατμό...


Την πίτα του όμορφου Κλείτορα έκοψε χθες Τετάρτη 30 Φεβρουαρίου 2016 ο Πρόεδρος της τοπικής ενότητας κ. Νικόλαος Θωμάς σε μια ζεστή ατμόσφαιρα στο καφενείο του χωριού. Παραβρέθηκαν ο τέως προεδρος της κοινότητας κ. Χαράλαμπος Μάλλιος, οι δημοτικοί σύμβουλοι, Σωτήριος Δουκλιάς, Χαρά Γεωργακοπούλου και Χρύσα Παπαδάτου,  ο Πρόεδρος του συλλόγου Καρνεσίου κ. Σπήλιος Μπαλαφούτας  με την γραμματέα του συλλόγου κ. Άννα Τσίκα, η Αντιπρόεδρος του συλλόγου Κερτεζιτών "ο Στριφτόμπολας" κ. Βασιλική Ζαφειροπούλου με μέλη του συλλόγου, ο πολιτευτής Αχαΐας κ. Αθανάσιος Γιαννακόπουλος, ο διοικητής του Α.Τ. Κλειτορίας κ. Ανδρέας Παναγάκης, ο τ. Προεδρος του Κλείτορα κ. Γιώργος Μαρώσης και πλήθος συγχωριανών και φίλων. 
Ο κ. Γιαννακόπουλος με σημείωμα του επαινεί την δράση του προέδρου της κοινότητας κ. Νίκου Θωμά που φροντίζει ανιδιοτελώς το χωριό, την προβολή του και την συνοχή των κατοίκων.
Ο κ. Θωμάς τέλος ευχαριστεί όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους την όμορφη αυτή εκδήλωση υποσχόμενος οτι θα συνεχίσει με όλες του τις δυνάμεις να υπηρετεί το καλό του χωριού. 
Τυχερός της πίτας (του ευχόμαστε και όλη την χρονιά) ο αγαπητός Γιώργος Χασαπόπουλος από την Κέρτεζη! 



[pgallery][/pgallery]

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.