HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

O συγγραφέας Νίκος Σακελλαρόπουλος μιλάει για το έργο του Αθανασίου Τζώρτζη

O συγγραφέας Νίκος Σακελλαρόπουλος (Λεχούρι Καλαβρύτων)  γράφει για το έργο του Αθανασίου Τζώρτζη (Γκέρμπεσι Καλαβρύτων):  Σωστά έχει...


O συγγραφέας Νίκος Σακελλαρόπουλος (Λεχούρι Καλαβρύτων)  γράφει για το έργο του Αθανασίου Τζώρτζη (Γκέρμπεσι Καλαβρύτων): 
Σωστά έχει ειπωθεί, πως για τα σπουδαία δεν χρειάζονται να ειπωθούν πολλά, μιλάνε αθόρυβα μόνα τους. Αναφέρομαι έτσι στο 6τομο έργο  του εκλεκτού και ακούραστου εργάτη του πνεύματος Αθανασίου Τζώρτζη από τον Προφήτη Ηλία (Γκέρμπεσι) Ιστορικό Λεξικό της Επαρχίας Καλαβρύτων Κατά την γνώμη μου, αλλά και πολλών άλλων, πρόκειται για ένα μνημειώδες στην κυριολεξία έργο, πολύτιμο και διαχρονικό πνευματικό θησαυρό, που παρέχει πληθώρα ιστορικών, λαογραφικών και τοπωνυμικών πληροφορίων, όπως και για κωμοπόλεις, χωριά και οικισμούς της ιστορικής και μαρτυρικής επαρχίας μας.
Αξίζουν τα πιο θερμά συγχαρητήρια στον εκλεκτό συμπατριώτη μας για την τόσο σπουδαία και τόσο πολύμοχθη εργασία του.
Ευελπιστώ πως η Ακαδημία θα βραβεύσει το έργο του και ο Καλαβρυτινός κόσμος θα το αγκαλιάσει όπως του αξίζει.
Του εύχομαι από καρδιάς να έχει υγεία, ο ίδιος και η οικογένεια του, και δύναμη να συνεχίσει την τόσο δημιουργική προσφορά του        
Νίκος Σακελλαρόπουλος από Λεχούρι

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.