HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Στον κατάλογο των υποψηφίων Αρχιερέων ο Καλαβρυτινός Αρχιμανδρίτης Καλλίνικος Αποστολόπουλος

Τον κατάλογο των προς Αρχιερατείν εκλογίμων, όλων όσοι δηλαδή στο εγγύς μέλλον ή στο απώτερο μπορούν να γίνουν Μητροπολίτες, έδωσε στη δ...

Τον κατάλογο των προς Αρχιερατείν εκλογίμων, όλων όσοι δηλαδή στο εγγύς μέλλον ή στο απώτερο μπορούν να γίνουν Μητροπολίτες, έδωσε στη δημοσιότητα με σχετική εγκύκλιό της η Διαρκής Ιερά Σύνοδος.
Μεταξύ τους και ο Αρχιμ. Καλλίνικος Αποστολόπουλος, της Ιεράς Μητροπόλεως Καλαβρύτων και Αιγιαλείας που γεννήθηκε στα Καλάβρυτα το 1962. Ο π. Καλλίνικος Αποστολόπουλος, είναι πτυχιούχος της Ανωτάτης Εκκλησιαστικής Ακαδημίας Αθηνών από το έτος 2008. Χειροτονήθηκε Πρεσβύτερος την 27.11.1993 και από της χειροτονίας του υπηρετεί ανελλιπώς ως Εφημέριος στην Ιερά Μητρόπολη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας.
Αρχιμ. Αθηναγόρας Ζηλιασκόπουλος, της Ιεράς Μητροπόλεως Καλαβρύτων και Αιγιαλείας.
Γεννήθηκε στη Στουτγκάρδη το 1970. Είναι πτυχιούχος της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και κάτοχος διπλώματος Μεταπτυχιακών Σπουδών της Θεολογικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης από το έτος 2005. Χειροτονήθηκε Πρεσβύτερος την 16.5.1998 και από της χειροτονίας του υπηρετεί ανελλιπώς ως Εφημέριος στην Ιερά Μητρόπολη Γερμανίας, ως απεσπασμένος κληρικός της Ιεράς Μητροπόλεως Καλαβρύτων και Αιγιαλείας. Προτείνεται η εγγραφή αυτού εις τον κατάλογο των προς αρχιερατείαν εκλογίμων, συνωδά τω άρθρω 18 παρ. 4 του Ν. 590/1977.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.