HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ: Αναχρηματοδότηση των δανειακών συμβάσεων για ελάφρυνση δόσεων

Την συνομολόγηση δανείου με το ταμείο παρακαταθηκών και Δανείων, με σκοπό, την αναχρηματοδότηση, ήδη, συναφθέντων δανείων του Δήμου Καλαβρύτ...

Την συνομολόγηση δανείου με το ταμείο παρακαταθηκών και Δανείων, με σκοπό, την αναχρηματοδότηση, ήδη, συναφθέντων δανείων του Δήμου Καλαβρύτων και τη μείωση της ετήσιας τοκοχρεολυτικής δόσης αυτών ενέκρινε το Δημοτικό Συμβούλιο της 12ης Φεβρουαρίου 2016.
Τα Δάνεια του Δήμου Καλαβρύτων αφορούν συνολικό ποσό 1.875.657 εκατομμύριο ευρώ και είναι τέσσερα, ένα (ποσού 1 εκατομμυρίου ευρώ) που κληρονόμησε από τον τέως Δήμο Αροανίας (το δάνειο αυτό αφορούσε την κατασκευή του.....δημαρχείου Αροανίας και σχεδόν εγκαταλελειμμένο κτίριο τώρα) και άλλα τρία, 800 χιλιάδων που αφορούν τρεις δανειακές συμβάσεις για το Χιονοδρομικό. 
Μετά την απροθυμία των τριών Τραπεζών (ΕΘΝΙΚΗΣ, EYROBANK και ΠΕΙΡΑΙΩΣ) η αναχρηματοδότηση και η επιμήκυνση επιτεύχθηκε μέσω του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων και με ευνοϊκότερο επιτόκιο αφού από το 5,9 + euribor που ήταν εως τώρα, πέφτει στο 4,9+ euribor με την συνολική ετήσια δόση να διαμορφώνετε στις 123 χιλιάδες ευρώ από 222 που ήταν έως τώρα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.