HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΔΡΥΜΟΣ: Ευχές στο νέο Δ.Σ. των απανταχού Δρυμοτών από τον τ. Πρόεδρο κ. Τ.Μπουζιώτη

Συγκροτήθηκε την Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2016 το Δ.Σ. του συλλόγου των απανταχού Δρυμοτών Καλαβρυτινών "οι Άγιοι Τεσσαράκοντα μάρτυρες&q...

Συγκροτήθηκε την Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2016 το Δ.Σ. του συλλόγου των απανταχού Δρυμοτών Καλαβρυτινών "οι Άγιοι Τεσσαράκοντα μάρτυρες" μετά από τις αρχαιρεσίες και την άψογη διαδικασία που πραγματοποιήθηκαν την 31η Ιανουαρίου 2016. Η σύνθεση του νέου Δ.Σ. ανέδειξε, Πρόεδρο τον Θανάση Χριστοδουλόπουλο, Αντιπρόεδρο την Τζένη Μαυραγάννη, Γραμματέας την Μαριάνα Μοσχίδου, Ταμίας την Μάτα Χριστοδουλοπούλου και Μέλη τους Φάνη Παπαγεωργίου, Νίκο Νικολόπουλο και Νίκος Κοντογιώργη.
Οι απανταχού Μοστιτσιάνοι και εγώ προσωπικά, ευχόμαστε στο νέο διοικητικό συμβούλιο, καλή, ανοδική και δημιουργική πορεία του συλλόγου μας και να συνεχίσετε με το ίδιο μεράκι και τον ίδιο ζήλο την δράση του ιστορικού συλλόγου για το καλό του χωριού μας. Οφείλουμε στην μνήμη των προγόνων μας και στην ιστορία και την παράδοση μας, να κρατήσουμε άσβεστη την φλόγα της αγάπης για το τόπο μας. Θα είμαι, όπως και όλοι μας, αρωγός στην προσπάθειά σας με κινητήριο δύναμη την ενότητα και την ανιδιοτελή προσφορά που εμπνέει ο σύλλογός μας. 
Σας συγχαίρω ολόψυχα και σας εύχομαι, καλή δύναμη και υγεία σε όλους.
Με πατριωτικούς χαιρετισμούς,
Τάκης Μπουζιώτης
τ. Πρόεδρος του Συλλόγου Δρυμοτών 
και μέλος της Παγκαλαβρυτινής ένωσης 




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.