HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Στο μπλόκο του Αιγίου ο δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης

Στο Αίγιο και ειδικότερα στο μπλόκο του Αγροτικού Συλλόγου Αιγίου "Μπακόπουλος-Ντρίνιας", τα μέλη του οποίου βρίσκονται για ...

Στο Αίγιο και ειδικότερα στο μπλόκο του Αγροτικού Συλλόγου Αιγίου "Μπακόπουλος-Ντρίνιας", τα μέλη του οποίου βρίσκονται για 19η ημέρα στο ύψος των βενζινάδικων κλείνοντας τη Νέα Εθνική Οδό κάθε βράδυ 7 με 10, βρέθηκε σήμερα ο δήμαρχος Πατρέων κ. Κώστας Πελετίδης, εκφράζοντας έτσι και τη συμπαράσταση του Δημοτικού Συμβουλίου της αχαϊκής πρωτεύουσας στον αγώνα των αγροτών.
Ο κ. Πελετίδης συνοδευόταν από τους αντιδημάρχους κ.κ. Πλέσσα και Πελεκούδη, τον πρόεδρο του Πολιτιστικού Οργανισμού της Πάτρας κ. Θωμόπουλο και τον επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Κοινοτικόν" κ. Θεόδωρο Ντρίνια, όπως και από συνεργάτες του. Και ανάμεσα στους αγωνιστικούς χαιρετισμούς, δεν έλειψαν και τα κεράσματα με σπιτικό γλυκό πεντεπί και ντόπιο κρασί και τσίπουρο!
Την παράσταση όμως... έκλεψε αμέσως μετά ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αμβρόσιος, ο οποίος ερχόμενος από Πάτρα και μιας και η Παλαιά Εθνική Οδός ήταν κλειστή στο ύψος του Μεγανίτη, έφτασε με τη συνοδεία του μέχρι τα βενζινάδικα για να περάσει από τους παραδρόμους και να επιστρέψει στο Αίγιο. Χαιρέτησε δε εγκάρδια τους αγρότες του μπλόκου.
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟ ΕΔΩ:filodimos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.