HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Το Διακοπτό τίμησε τον πολιούχο του Άγιο Τρύφωνα

Με εκκλησιαστική λαμπρότητα και θρησκευτική ευλάβεια το Διακοπτό τίμησε σήμερα τον πολιούχο του Άγιο Τρύφωνα. Στην Αρχιερατική Θεία Λε...

Με εκκλησιαστική λαμπρότητα και θρησκευτική ευλάβεια το Διακοπτό τίμησε σήμερα τον πολιούχο του Άγιο Τρύφωνα.
Στην Αρχιερατική Θεία Λειτουργία χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων κι Αιγιαλείας κ. Αμβρόσιος και ακολούθησε λιτάνευση της Ιεράς Εικόνας του Αιγίου με πλήθος κόσμου να συμμετέχει και να προσεύχεται στον Άγιο. τη λιτάνευση συνόδευσε μουσικά η Δημοτική Φιλαρμονική Αιγείρας "Ιωάννης Κοκονέτσης" υπό τον μαέστρο Παναγιώτη Παναγάκο. Η γιορτή ολοκληρώθηκε με το καθιερωμένο κέρασμα της κοινότητας στον σταθμό του ΟΣΕ στο Διακοπτό.
Στις εορταστικές εκδηλώσεις μεταξύ άλλων παραβρέθηκαν, ο δήμαρχος Αιγιαλείας κ. Θανάσης Παναγόπουλος, ο βουλευτής της ΝΔ κ. Ανδρέας Κατσανιώτης, ο ανεξάρτητος βουλευτής κ. Νίκος Νικολόπουλος, ο πρώην βουλευτής κ. Θανάσης Νταβλούρος, ο πολιτευτής της ΝΔ κ. Άγγελος Τσιγκρής, ο οικονομολόγος και πολιτευτής του ΠΑΣΟΚ κ. Ηρακλής Ρούπας, πρόεδροι κοινοτήτων της ΔΕ Διακοπτού και πολλοί άλλοι.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.