HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Η ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ - ΚΑΛΕΣΜΑ

Πρόσκληση προς όλους, για να συμμετέχουν στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά της εφαρμογής της ΚΑΡΤΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ, που θα γίνει την Κυριακ...

Πρόσκληση προς όλους, για να συμμετέχουν στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά της εφαρμογής της ΚΑΡΤΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ, που θα γίνει την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου στην Αθήνα, απευθύνει με ανακοίνωση του ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ.κ. Αμβρόσιος. Για την μετάβαση όσων επιθυμούν να συμμετάσχουν διατίθεται λεωφορείο. Αναλυτικά ο Μητροπολίτης στην ανακοίνωση – κάλεσμα, αναφέρει τα εξής:
«Την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016 περίπου στις 3 το μεσημέρι στα Προπύλαια του Πανεπιστημίου Αθηνών πραγματοποιείται μεγάλη συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά της εφαρμογής της λεγομένης ΚΑΡΤΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ, δηλ. κατά του ηλεκτρονικού φακελώματος των Ελλήνων Πολιτών. Η κάρτα του Πολίτη είναι ο πρόδρομος της εφαρμογής αυτού, που ονομάζεται «ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ». Σας παρακαλώ και σας ικετεύω, όσοι μπορείτε, Κληρικοί και Λαϊκοί, να συμμετάσχετε στην εκδήλωση αυτή. Διατίθεται λεωφορείο για την μεταφορά των επιθυμούντων. Για λεπτομέρειες απευθυνθείτε στα τηλέφωνα 2691021776 και 6945461725. Υπεύθυνος κ. Νικ. Τσάτσαρης.

1 σχόλιο

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.