HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΟΙ ΚΑΜΕΝΙΑΝΟΙ ΤΙΜΗΣΑΝ ΤΟΝ ΠΟΛΙΟΥΧΟ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟ ΑΘΑΝΑΣΙΟ (φωτο)

ΟΙ ΚΑΜΕΝΙΑΝΟΙ ΤΙΜΗΣΑΝ ΤΟΝ ΠΟΛΙΟΥΧΟ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟ ΑΘΑΝΑΣΙΟ ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΛΑΜΠΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Οι Καμενιάνοι τίμησαν τον...


ΟΙ ΚΑΜΕΝΙΑΝΟΙ ΤΙΜΗΣΑΝ ΤΟΝ ΠΟΛΙΟΥΧΟ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟ ΑΘΑΝΑΣΙΟ ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΛΑΜΠΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Οι Καμενιάνοι τίμησαν τον πολιούχο τους Άγιο Αθανάσιο στις 18-1-2016, με ξεχωριστή λαμπρότητα και πλούσιες εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στο Πνευματικό Κέντρο του Ναού παρά τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν στα χωριά μας. 
Μετά την πανηγυρική Θεία λειτουργία μετ αρτοκλασίας στον ομώνυμο Ναό, ο Σύνδεσμος Καμενιανιτών – Δροβολοβιτών – Δεσινιωτών έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα για τους μόνιμους κατοίκους και για τους επισκέπτες. Το φλουρί κέρδισε η κ. Άννα σύζυγος Θεοδώρου Διδάχου που έλαβε από τον Σύλλογο σαν δώρο ένα βιβλίο για την ιστορία του Ελληνικού Έθνους. Προσφέρθηκαν επίσης κεράσματα από τον Σύλλογο καθώς και από την πάντα φιλόξενη οικογένεια Δημητρίου Θεοδ. Κυριακόπουλου. Μεταξύ των άλλων παρευρέθηκε στην κοπή της πίτας και η υπέργηρη κ. Αλεξάνδρα Πυρράκη (101 ετών).
Τους προσκεκλημένους καλωσόρισαν ο Πρόεδρος του Συνδέσμου ο Πρόεδρος της Τοπ. Κοινότητας Καμενιάνων καθώς και ο Εκκλησιαστικός Σύμβουλος: κ. κ. Κωνσταντίνος Νικολόπουλος, Σπύρος Λάμπος και Βασίλειος Καλογερόπουλος. Στην συνέχεια το Δ. Σ. του Συνδέσμου, δια του εξαίρετου μέλους του και Ταμία του κ. Αλέξανδρου Σταθόπουλου, απένειμε τιμητικό δίπλωμα στο ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου μας και λαμπρό Αξιωματικό των Υποβρυχίων του Π. Ν. (Ε. Σ.) κ. Χρήστο Κ. Καλογερόπουλο σε ειδική τελετή που έγινε.
Ο κ. Χρήστος Κ. Καλογερόπουλος – τιμής ένεκεν- έκοψε και την πρωτοχρονιάτικη πίτα του Συλλόγου. Στη συνέχεια ακολούθησε ξενάγηση στο Ιστορικό-Λαογραφικό Μουσείο του χωριού.
Κατόπιν αντιπροσωπεία του Συλλόγου μετέβη στον οικισμό της Μεγάλης Βρύσης Καμενιάνων και απένειμε τιμητικό δίπλωμα στο Ιδρυτικό μέλος του Συνδέσμου και φρουρό του ομώνυμου οικισμού κ. Ευστάθιο Παναγόπουλο. Ευχόμαστε υγεία και μακροημέρευση σε όλους. Ο Άγιος Αθανάσιος να σας χαρίζει υγεία, δύναμη και κάθε καλό. 
Το Διοικητικό Συμβούλιο

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.