HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Κοσμοπλημμύρα στην εκδήλωση του Παγκαλαβρυτινού Συλλόγου Πάτρας (ΦΩΤΟ)

Κοσμοπλημμύρα  και φέτος η  εκδήλωση για την κοπή πίτας του Παγκαλαβρυτινού Συλλόγου της Πάτρας, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 17 Ια...

Κοσμοπλημμύρα  και φέτος η  εκδήλωση για την κοπή πίτας του Παγκαλαβρυτινού Συλλόγου της Πάτρας, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 17 Ιανουαρίου, το απόγευμα στο ξενοδοχείο «Αστήρ». Για περισσότερες από τέσσερις ώρες οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν με παλιούς τους γνώριμους και συμπατριώτες, να απολαύσουν το πρόγραμμα που τους κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον και στο τέλος να συμπαρασυρθούν στα βήματα της παράδοσης και του χορού, με «οδηγό» τους φουστανελοφόρους του Συλλόγου.
Τη βασιλόπιτα ευλόγησε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Κερνίτσης κ.κ. Χρύσανθος.  Παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Λαζουράς ο οποίος αναφέρθηκε  με θερμά λόγια στη δράση του Παγκαλαβρυτινού συλλόγου, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Αλεξόπουλος, εκπρόσωποι όλων των καλαβρυτινών συλλόγων της Πάτρας, εκπρόσωποι φορέων και πολιτικών κομμάτων και πλήθος κόσμου.
Η πρόεδρος του Π.Σ., κ. Κατερίνα Ασημακοπούλου στο σύντομο χαιρετισμό που απηύθυνε αφού πρώτα καλωσόρισε τον κόσμο και τον ευχαρίστησε για την ενεργό στήριξή του, έκανε απολογισμό των δράσεων του Συλλόγου, ενώ αναφέρθηκε και στους στόχους του για το 2016. 
Τη δική τους ξεχωριστή συμμετοχή στην εκδήλωση είχαν οι φουστανελοφόροι και τα μέλη των χορευτικών που με τη λεβεντιά και τις επιδόσεις τους κέρδισαν το θερμό χειροκρότημα των παρισταμένων.
[pgallery][/pgallery]

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.