Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Η Εκδήλωση για την κοπή της πίτας του Συλλόγου Παγκρατιωτών (ΦΩΤΟ)

Πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Χαϊδαρίου 17/1/2016, η κοπή πίτας  του ''Συλλόγου Παγκρατιωτών Καλαβρυτι...

Πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Χαϊδαρίου 17/1/2016, η κοπή πίτας  του ''Συλλόγου Παγκρατιωτών Καλαβρυτινών - Άγιος Ιωάννης ο Θεολόγος'', όπου το παρών έδωσαν πολλοί συμπατριώτες μας και την πίτα ευλόγησε ο Πανοσιολογιότατος Θεοδώρητος.
Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Σπύρος Κατσουλιέρης απηύθυνε χαιρετισμό και αφού ευχαρίστησε το Διοικητικό Συμβούλιο για την συμβολή τους στην επιτυχίας της εκδήλωσης, ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους για τις δράσεις του Συλλόγου και εν συνεχεία ευχαρίστησε τον Δήμο Χαϊδαρίου για την παραχώρηση της αίθουσας. Στο τέλος της εκδήλωσης υπήρχε μπουφές με εδέσματα και κεράσματα που ετοίμασαν οι κυρίες του Συλλόγου. Τίμησαν με την παρουσία τους, ο Δήμαρχος Χαϊδαρίου Μιχάλης Σελέκος, ο πρόεδρος Καλαβρυτινών Πειραιά κ Αθανάσιος Χρονόπουλος, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αρχαίος Κλείτωρ κ Χρήστος Καμπέρας, ο Πρόεδρος των Κρινοφυτων κ Κωνσταντίνος Κατσιάρης, Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Κώστας Βορέας, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Ελένη Θερμού και Λεωνίδας Βουλγαρίδης. Επίσης, ο επικεφαλής της παράταξης ''Χαϊδάρι Ξανά - Βαγγέλης Ντηνιακός και ο Δημοτικός Σύμβουλος της παράταξής του Βασίλης Καρατζαφέρης, ο επίκεφαλής της παράταξης ''ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ'' Αποστόλης Θεοφίλης, η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων Άννα Βασιλοπούλου, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Περιστερίου Αλέξης Σταυρούλιας, η Δημοτική Σύμβουλος Περιστερίου Ηρώ Ζερβάκη, εκπρόσωποι φορέων και πολλοί άλλοι.
φωτο ρεπορταζ: Αντωνης Δεονάς pitsounicity.gr




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.