HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Αθ. Νταβλούρος: "Τώρα ξέρεις ότι σε εξαπάτησαν, τώρα ξέρεις ποια είναι η αλήθεια"

Του Θανάση Νταβλούρου (Πρώην Βουλευτή Αχαΐας) Ένας χρόνος συμπληρώνεται από την… «αποφράδα» ημέρα της 25ης Ιανουαρίου 2015, όταν φίλ...

Του Θανάση Νταβλούρου
(Πρώην Βουλευτή Αχαΐας)
Ένας χρόνος συμπληρώνεται από την… «αποφράδα» ημέρα της 25ης Ιανουαρίου 2015, όταν φίλη συμπολίτισσα, φίλε συμπολίτη, πίστεψες τους πολιτικούς απατεώνες του σημερινού ετερόκλητου κυβερνητικού σχήματος ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ και τους εμπιστεύτηκες τα ηνία της διακυβέρνησης της χώρας.
Επενδύοντας συστηματικά στο λαϊκισμό και καλλιεργώντας μεθοδικά ένα εμπόριο ελπίδων, που στόχευσαν εκ των προτέρων στην εξαπάτηση σου με σκοπό την κατάληψη και τη νομή της εξουσίας, εν τέλει, τα κατάφεραν.
Τους πίστεψες περιμένοντας καλύτερες ημέρες, ούσα κουρασμένη, όντας κουρασμένος από τα δύσκολα χρόνια που είχαν προηγηθεί και τους ψήφισες, παρότι ήταν προφανές ότι σου έλεγαν ψέματα.
Από μια άποψη, κατανοώ που δεν ήθελες να ακούσεις τη γλώσσα της αλήθειας και σε «μάγεψαν» με τα ψεύτικα τα λόγια τους τα μεγάλα.
Μην ξεχνάμε ότι, εκτός πολλών άλλων, σου υποσχέθηκαν ότι:
*Θα καταργούσαν την τρόικα και τα μνημόνια, «με ένα νόμο και με ένα άρθρο».
*Θα θέσπιζαν κατώτατο μισθό 751 ευρώ.
*Θα έδιναν 13η σύνταξη.
*Θα καταργούσαν τον ΕΝΦΙΑ
*Θα εξασφάλιζαν στέγη, τρόφιμα και φάρμακα για όλες και όλους.
Και βεβαίως, φώναζαν με στεντόρεια φωνή: «Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη»!
Τους έφερες, λοιπόν, στην εξουσία. Και αφού διέψευσαν οικτρά τις προσδοκίες σου πράττοντας τα ακριβώς αντίθετα από αυτά που διακήρυτταν, αφού στο μεταξύ σε οδήγησαν σε ένα έωλο δημοψήφισμα στο οποίο ψήφισες επί της ουσίας «όχι» στην ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας, για να μετατραπεί αμέσως σε ένα πολύ πιο οδυνηρό «ναι» από αυτό που καταψήφισες στην κάλπη, τους ψήφισες και πάλι δίνοντας τους, υποτίθεται, μια δεύτερη ευκαιρία.
Έτσι, σήμερα, βιώνεις τα ακόλουθα:
*Αντί κατάργησης των μνημονίων έχεις πλέον ένα τρίτο και πιο βαρύ μνημόνιο στην πλάτη.
*Ο κατώτατος μισθός, όχι μόνο δεν αυξήθηκε, αλλά βαίνει ουσιαστικά μειούμενος με τη μαύρη εργασία να ζει και να βασιλεύει και την ανεργία διαρκώς να ανεβαίνει.
*Αντί 13ης σύνταξης σου κόβουν κι αυτή που παίρνεις ή περιμένεις να πάρεις, ενώ είσαι αντιμέτωπος με τις πιο επώδυνες αλλαγές που έχουν γίνει στο Ασφαλιστικό και σε έχουν βγάλει στο δρόμο.
*Και στο μεταξύ, δρομολογούνται και οι κατασχέσεις εις βάρος δανειοληπτών, από αυτούς τους ίδιους που σου υπόσχονταν ότι δεν θα παρέδιδαν κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη, παραδίδουν, όμως, ασμένως χιλιάδες τώρα στα νύχια των ξένων κορακιών.
Έτσι, μετά από έναν ολόκληρο χρόνο αλλεπάλληλων εξαπατήσεων, ξέρεις ποια είναι η σκληρή αλήθεια, ποια είναι η πικρή πραγματικότητα που ζεις καθημερινά.
Όμως, ουδέν κακόν αμιγές καλού. Η συνειδητοποίηση της εξαπάτησης σου από τους μεγαλύτερους πολιτικούς απατεώνες που γνώρισε η χώρα στη νεώτερη ιστορία της, σηματοδοτεί και το τέλος ενός αυτοκαταστροφικού λαϊκισμού που μας οδήγησε στο χείλος του γκρεμού.
Και το τέλος του, με τη σειρά του, μπορεί να μας οδηγήσει αργά αλλά σταδιακά στην πολυπόθητη ανόρθωση της χώρας, μακριά από ψευδαισθήσεις και ιδεοληψίες.
Η Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη αποτελεί τη μοναδική, μεταρρυθμιστική, πολιτική δύναμη που εγγυάται ένα καλύτερο αύριο για την Ελλάδα, για τις Ελληνίδες και τους Έλληνες.
Επομένως, μήπως είναι πλέον η ώρα να πιστέψεις και να ακολουθήσεις αυτούς που σου είπαν από την πρώτη στιγμή την αλήθεια, δείχνοντας τον δύσβατο αλλά σωστό δρόμο;
Άλλωστε, τώρα, ξέρεις.. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.