HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Έκοψαν την πίτα του οι Λεχουρίτες - Κερασοβινοί στην Πάτρα

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Λεχουριτών και Κερασοβινών στην Πάτρα  Για άλλη ...

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Λεχουριτών και Κερασοβινών στην Πάτρα 
Για άλλη μια φορά τα μέλη του Συλλόγου Λεχουριτών και Κερασοβινών «Τα Εισόδια της Θεοτόκου» βρέθηκαν κοντά στο Σύλλογο και αντάλλαξαν Ευχές για μια Ευτυχισμένη Καλή Χρονιά.
Το Διοικητικό Συμβούλιο ευχαρίστησε τα δεκάδες μέλη και τους φίλους του συλλόγου για την αθρόα προσέλευσή τους στο κόψιμο της πρωτοχρονιάτικης πίτας. Η παρουσία του κόσμου δικαίωσε την προσπάθεια των ανθρώπων του συλλόγου και τη δουλειά που γίνεται δίνοντας κουράγιο στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου να προσπαθήσουν για ακόμα περισσότερα πράγματα τη νέα χρονιά δήλωσε ο Πρόεδρος του συλλόγου Κώστας Αρβανίτης στους συμμετέχοντες. 
Το Διοικητικό Συμβούλιο ευχήθηκε σε όλα τα μέλη του και τους παρευρισκόμενους Υγεία, Ευημερία, Δύναμη και Ευτυχία ανανεώνοντας το ραντεβού στις επόμενες εκδηλώσεις του συλλόγου. 


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.